duminică, octombrie 6, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiBursa antreprenoriatului social și cultural

Bursa antreprenoriatului social și cultural

Bursa antreprenoriatului social și cultural

Speakeri
Parteneri media
Parteneri

Duminică, 13 iunie 2021, la Palatele Brâncovenești – Mogoșoaia , debutează primul eveniment din seria de comunicări și dezbateri „Bursa antreprenoriatului social și cultural” un proiect dezvoltat de Revista Patronatului Român împreună cu Florin Negreanu, Oana Pastramă, Ana Raluca Chișu, Ionuț Iamandi, Cristina-Emanuela Dascălu.

Începând cu ora 15:00, puteți urmări”Bursa antreprenoriatului social și cultural” live online pe pagina de social media: https://www.facebook.com/revistapatronatuluiroman/

Acest prim eveniment este inclus în programul zilei a doua a celei de-a zecea ediții a Mogoșoaia ClasicFest organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului, Asociația Culturală Pro Valores (Președinte Sebastian Crăciun) și Ovlasart.

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/comunicat-de-presa-mogosoaia-clasicfest-10/

Bursa antreprenoriatului social și cultural, în prima sa ediție, va face o trecere în revistă a unor teme relevante pentru înțelegerea și dezvoltarea activităților de antreprenoriat social, ce vor include și rezultate ale unor cazuri concrete de practică.

Toate aceste teme, la care se vor adăuga și alte concepte și modele de bune practici, vor fi detaliate și amplificate cu ocazia următoarelor sesiuni de comunicări și dezbateri.

În cadrul evenimentului va avea loc festivitatea de premiere a studenților care au participat la “Concursul de eseuri și articole pentru studenți” – organizat de Revista Patronatului Român. Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/concursul-de-eseuri-si-articole-pentru-studenti-afla-cine-sunt-premiantii-acestei-editii/



Speakeri si teme:

Cezar Iulian Armașu, Proffesional Diploma Management O.U.B.S. – Marea Britanie, studii juridice. Director Editura PTAH ce are în portofoliu: Revista de cultură, șah și business Pallas Athena, Revista Patronatului Român. Experiență profesională în managementul afacerilor private 30+ ani: Fondator, Administrator, Director general companie de leasing (2001), Președinte C.A. grup de firme tehnica frigului (2002-2004), Președinte O.N.G. cultură și caritate (2016), Președinte O.U.G. șah, Membru fondator O.N.G. – organism certificare sisteme de management domeniul justiției, Owner firmă consultanță (11+ ani), Alte funcții: HR, MK, top management publicitate, blog pe teme de afaceri.

Tema: „Antreprenoriatul social și cultural-definire concept și practici / uzanțe naționale / internaționale”


Av. Alin C. Pop lin C. Pop
Cu o experiență 30+ în avocatură în drept comercial, dreptul muncii, dreptul aviației, și în organizarea de conferințe internaționale Aviația Civilă, organizarea de conferințe și simpozioane pe teme juridice, arbitraj comercial, Dl Av Alin Pop este Președintele Institutului Arbitral Român și Președintele Curții De Arbitraj CAIB – BIAC. Alin C. Pop a absolvit Facultatea de Drept în cadrul Universității București, urmând apoi specializarea post – universitară în comerț internațional, în cadrul aceleeași universități. Alin C. Pop are un certificat în bussines management de la Wallace E. Carroll School of Management Boston.

Tema: “Paradigma actuală pentru antreprenoriatul social: justiția privată / justiția socială”


Oltea ȘERBAN-PÂRÂU – Muzicolog si critic muzical, doctor in muzicologie. Este detinatoarea unui doctorat in muzicologie la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, membră a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, a Uniunii Criticilor Muzicali „Mihail Jora” si a Asociatiei Romane a Femeilor in Arta. Activitatea ei publicistica se traduce in mii de articole publicate, majoritatea pe teme muzicale, in mii de minute de emisiuni si programe de radio si in numeroase emisiuni si aparitii TV. A fost distinsa cu mai multe premii, printre care Premiul pentru originalitatea profilului radiofonic al Consiliului National al Audiovizualului si premii pentru publicistica ale Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Tema: “Dezvoltarea proiectelor naționale în zone puțin favorizate d.p.d.v. cultural”


Conf. Univ. Dr. Cristina – Emanuela Dascălu, PhD, autor premiat la nivel internațional, membru USR/Uniunea Scriitorilor din România, Filiala Bacău, membru UZPR, Filiala Iași, realizator și moderator emisiuni TV și radio, specialist cu Doctorat Summa cum Laude University of Tulsa, SUA și masterate Summa cum Laude Științele Comunicării; Limba și Literatura Engleză; Film și Teatru; și Studii Europene, Pittsburg State University, SUA și Central European University, ex Prorector Relații Internaționale Univ. ULIM și Univ. Apollonia, actualmente cadru didactic titular la Universitatea Apollonia din Iași, Departamentul de Comunicare și Relații Publice și Departamentul Jurnalism și Profesor și Decan joint MBA program Swiss School of Management, cadru didactic asociat Universitatea Danubius din Galați și ULIM Chișinău și Universitatea Ankara, Turcia, absolventă șefă de promoție media generală 10 și Bursă Națională de Merit Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Litere, Specializarea Engleză- Română, vorbitor 5 limbi străine și redactor șef adjunct la câteva reviste academice de specialitate.

Tema: “Valorificarea patrimoniului local în antreprenoriatul de tip cultural”


Ana Raluca Chișu, economist si anteprenor social.
Coordonez Asociatia KinetoBebe, asociatie care are ca scop creșterea standardului de sanatate al copiilor cu diagnostic grav. In cele trei Centre de Recuperare Pediatrica oferim terapii complexe pentru recuperarea copiilor, avand o echipa de peste 30 de profesioniști si oferind terapie in centrele noastre pentru peste 4000 de copii. Anual ne implicăm si coordonam proiecte sociale mari, orientate in beneficiul social, al comunității și al individului.

Tema:” „Metode de fundraising pentru un ONG – Aplicatii practice”


Oana Pastramă – este absolventă a Academiei de Studii Economice București cu o experientă în domeniul financiar-contabil de peste 16 ani. Este expert contabil membru CECCAR, doctor în domeniul științelor economice – disciplina contabilitate, inspector resurse umane, profesor definitiv disciplina contabilitate, autor a numeroase articole de specialitate și autor/coautor al unor cărti de profil și, nu ȋn ultimul rând, antreprenor.

Tema:” Parteneriarul contabil – fondator: o relație bazată pe încredere, transparentă, Comunicare, susținere!”


Domnul profesor Florin Negreanu a început să studieze muzica de la o vârstă foarte fragedă, sub îndrumarea mamei, care a avut un rol foarte important în educația sa muzicala. Mai târziu, a studiat vioara la Colegiul Național George Enescu, la clasa Mihaelei Mailat. La 19 ani, a părăsit România pentru Olanda, unde a studiat la Conservatorul Regal din Haga – KonCon Den Haag, la Conservatorul din Rotterdam masterat vioară şi muzică de cameră şi la Academia de arte Utrecht HKU – master vioară baroc. A fost perioada când a acumulat și un repertoriu vast, care i-a permis să își continue cariera concertantă cu diferite ansambluri și orchestre din țara adoptiva. Astăzi, Florin Negreanu este o prezență constantă pe scenele din Olanda. Este membru al cvartetului Gaudi [ www.gaudikwartet.nl ]. Prin cursurile și concertele de muzică de camera pe care le organizează, promovează tinere talente din Olanda și din România. În plus, are o pasiune pentru restaurarea instrumentelor cu coarde; Florin este „doctorul viorilor” [www.deviooldokter.nl ]. Proiectul de suflet: renovarea unei foste școli în Germania, o școală care va deveni un loc de promovare a culturii pe toate planurile. Este fondator şi director artistic la „Eifel BaROCK Fest”, fondator şi director artistic KuK Schüller (Germania) Președinte: Prof. Florin Negreanu – Fondator „The Violin Doc” International Online Festival, violonist, violist și lutier (Doctorul viorilor), Regatul Țărilor de Jos (Director artistic „KuK Schüller”, Germania, Președintele Festivalului Cultural Internațional „Arta Sonoră” – Mogoșoaia, România)

Tema: “Relația capital privat – învățământ vocațional și implicațiile acesteia în dezvoltarea macro-economică.”


Parteneri media:

         


Parteneri:

         


Notă:
cei care doresc să sprijine organizatorul festivalului Mogoșoaia ClasicFest – pot face o donație simbolică în contul Asociația Culturală Pro Valores, de minim echivalentul în lei a 30 euro, în contul IBAN RO05 BACX 0000 0011 8036 5000

Relaţii:
Sebastian CRĂCIUN
Presedinte al Asociaţiei Cultural Sportive Pro Valores
http://asociatiaprovalores.ro
Tel. 0743123631


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Impactul AI în transformarea de business și educația de afaceri

Centrul de Limbi Străine A_BEST și Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri un nou format de eveniment business integrat în proiectul de comunicare...

Un eveniment dedicat media, marketing & PR

Consiliul Patronatelor ESG din România și-a propus să creeze cadrul organizatoric pentru facilitarea dezvoltării afacerilor și a sprijinului reciproc între membri. Organizarea de evenimente...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,895FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro