miercuri, februarie 21, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiB2B Meetings Marathon & Networking Drink, Iași, 13 septembrie

B2B Meetings Marathon & Networking Drink, Iași, 13 septembrie

B2B Meetings Marathon & Networking Drink, eveniment de business networking organizat la Primăria Iași în data de 13 septembrie, începând cu ora 16:30, este un eveniment în cadrul „Iași Belgian Business Days” organizat de Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC), împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Primăria Iași ce va avea loc în perioada 13-14 septembrie 2023.

Pentru mulți antreprenori și profesioniști în afaceri, găsirea conexiunilor potrivite și stabilirea de parteneriate fructuoase poate fi o sarcină descurajantă. Aici intervine Iași Belgian Business Days, eliminând provocările care însoțesc adesea astfel de eforturi. Reunind lideri din industrie, companii inovatoare și persoane ambițioase sub un singur acoperiș, acest eveniment acționează ca un catalizator pentru colaborare și creștere. Principalul beneficiu al participării la Iași Belgian Business Days este oportunitatea de a vă extinde semnificativ rețeaua profesională.

B2B Meetings Marathon oferă o platformă pentru discuții și negocieri direcționate, încurajând colaborările care pot stimula inovarea și creșterea, fiind urmat de Networking Drink – un mediu relaxat, dar productiv, care încurajează conexiuni semnificative și solidifică relațiile existente.

Bilete magazin online: https://cezariulian.ro/magazin/b2b-meetings-marathon-networking-drink-iasi-13-septembrie/

Fiind conceput pentru a crea contacte de business, evenimentul este deschis de o serie de prezentări a facilitaților pentru dezvoltarea afacerilor, susținute de oficialități ale administrației publice locale din regiune, conducerea BEROCC și a patronatului CPESGR, reprezentanți ai Organizației Femeilor Antreprenor UGIR.

În cadrul evenimentului vor avea loc și prezentări ale unor companii și profesioniști de afaceri care susțin organizarea manifestărilor din cadrul „Iași Belgian Business Days”.

Partenerii evenimentului: Digital Innovation Zone, Mees Chocolates, Capra Noastră, belfoods Parteneri media: Business Voice, Revista Patronatului Român, Revista Cariere, Club Antreprenor.


Smart chess for smart business

În șah te familiarizezi și exersezi concepte de strategie și tactică – concepte ce au apărut și s-au dezvoltat în arta războiului. În afaceri se...

Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate

Seria de evenimente "360 professional business breakfast events" a apartut ca o dezvoltare a conceptului "The Right Business Choice" – serie de emisiuni video...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro