sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiIasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor

Iasi Belgian Business Days – Portal de susținere a afacerilor

Căutați să vă extindeți orizonturile afacerii și să creați noi conexiuni? Vă invităm la evenimentul „Iași Belgian Business Days” organizat de Camera de Comert Belgia-Luxemburg-Romania-Moldova (BEROCC), împreună cu Consiliul Patronatelor ESG din România, Organizația Femeilor Antreprenor UGIR și Primăria Iași în perioada 13-14 septembrie 2023.

Cu o agendă cuprinzătoare care include vizite la companii locale, un maraton de întâlniri B2B Meetings Marathon și un Networking Drink, acest eveniment se dorește a fi cheia pentru a debloca noi oportunități și pentru a prospera în peisajul afacerilor în continuă evoluție.

Pentru mulți antreprenori și profesioniști în afaceri, găsirea conexiunilor potrivite și stabilirea de parteneriate fructuoase poate fi o sarcină descurajantă. Aici intervine Iasi Belgian Business Days, eliminând provocările care însoțesc adesea astfel de eforturi. Reunind lideri din industrie, companii inovatoare și persoane ambițioase sub un singur acoperiș, acest eveniment acționează ca un catalizator pentru colaborare și creștere.

Principalul beneficiu al participării la Iași Belgian Business Days este oportunitatea de a vă extinde semnificativ rețeaua profesională. În doar două zile, veți avea șansa să vă întâlniți cu profesioniști care au o idee similară, clienți potențiali și influenți din industrie care ar putea deveni aliați valoroși în călătoria dumneavoastră de afaceri. Schimbați idei, împărtășiți experiențe și construiți parteneriate care, în cele din urmă, vă pot ridica brandul la noi înălțimi.

Pe lângă oportunitățile de networking, evenimentul se mândrește cu alte caracteristici și beneficii remarcabile. Profitați de vizitele de companie atent organizate, unde puteți obține informații și puteți învăța de la cei mai buni profesioniști de pe piața locală. B2B Meetings Marathon oferă o platformă pentru discuții și negocieri direcționate, încurajând colaborările care pot stimula inovarea și creșterea. Și să nu uităm de Networking Drink, un mediu relaxat, dar productiv, care încurajează conexiuni semnificative și solidifică relațiile existente.

Caracteristici cheie ale evenimentului:
– Vizite la companii locale: obțineți perspective unice ale industriei prin vizite exclusive (Insights & Inspiration)
– B2B Meetings Marathon: Conectați-vă cu potențiali parteneri și clienți pentru a explora oportunități de afaceri (Targeted Networking)
– Networking Drink: Construiți relații de durată într-un cadru casual, dar profesional (Building Connections).

Prin participarea la eveniment, veți beneficia de experiențe noi și vă veți obține contacte, cunoștințe și resurse neprețuite care vă pot propulsa afacerea. Nu ratați această șansă extraordinară de a avea un impact de durată în lumea afacerilor.

Înregistrați-vă acum pentru a vă asigura locul la acest eveniment prestigios. Timpul este esențial, așa că acționează rapid și pornește într-o călătorie transformatoare la Iași Belgian Business Days. Ne vedem acolo!

AGENDA ACTIVITĂȚILOR ȘI BILETELE*

ZIUA 1: 13 septembrie: Vizite la companii locale/Întâlniri B2B/Networking Drink
– Vizită la Motexco (Fălticeni) – 50 EUR/persoană (transport și prânz incluse)
– B2B Meetings Marathon & Networking Drink: (Primăria Iași)

Bilete ZIUA 1
190 EUR/persoană

ZIUA 2: 14 septembrie: vizite la companii locale
BMT,
– Capra Noastra (cu pranz & degustare la locatia lor),
– Misavan

Bilete ZIUA 2
90 EUR/persoană

OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU 2 ZILE:
– 250 EUR/participant


* Membrii din comunitatea organizatorilor beneficiaza de discount-uri / oferte speciale

Relații și înscrieri:

 


Marketing și comunitățile de afaceri

Marketingul în contextul comunităților de afaceri este o practică importantă pentru multe companii. Integrarea eficientă a practicilor de marketing în cadrul comunităților de afaceri poate...

Impactul AI în transformarea de business și educația de afaceri

Centrul de Limbi Străine A_BEST și Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri un nou format de eveniment business integrat în proiectul de comunicare...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro