duminică, aprilie 14, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaANUNȚ DE PRESĂ - Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

ANUNȚ DE PRESĂ – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor

ANUNȚ DE PRESĂ
7 aprilie 2021

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos, participă joi, 8 aprilie,  la conferința de presă organizată de EFdeN și ENERGY ENDEAVOUR FOUNDATION (EEF), în cadrul căreia se va anunța, oficial, calificarea Bucureștiului ca oraș gazdă a Solar Decathlon Europe 2023, olimpiada internațională a caselor solare.

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și alte instituții s-au alăturat organizatorilor acestei competiții pe fondul unei preocupări intense pentru inovație tehnologică în mediul construit și pentru provocările protecției mediului înconjurător.

Conferința se va desfășura, începând cu ora 9:30 AM, în aer liber, în campusul EFdeN,din incinta Universității Tehnice de Construcții București, Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Bd. Pache Protopopescu, nr. 66, Sector 2, București. Evenimentul va fi transmis și live, pe pagina de Facebook Solar Decathlon Europe 2023. (https://facebook.com/SolarDecathlon.ro)

DIRECȚIA DE COMUNICARE, TRANSPARENȚĂ ȘI IT


promovare online:

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro