vineri, decembrie 1, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAndrei Botiș, președinte Romania Green Building Council: „Acum trei ani părea imposibil...

Andrei Botiș, președinte Romania Green Building Council: „Acum trei ani părea imposibil ca o instituție publică să înregistreze o solicitare de certificat de urbanism pe email”

Invitatul celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Andrei Botiș, președinte Romania Green Building Council și CEO NAI Romania. Alături de acesta am dezbătut situația clădirilor învechite din țara noastră, a soluțiilor care există pentru ca acestea să fie aduse la un standard conform normelor actuale din domeniu, dar și a perspectivei mai largi pe care a căpătat-o piața evaluatorilor din România în ultima perioadă.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar: Guvernul şi Coaliţia pentru Dezvoltarea României au semnat un acord de colaborare privind consultarea pe şase teme strategice pentru...

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente