vineri, mai 24, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleAndrei Botiș, președinte Romania Green Building Council: „Acum trei ani părea imposibil...

Andrei Botiș, președinte Romania Green Building Council: „Acum trei ani părea imposibil ca o instituție publică să înregistreze o solicitare de certificat de urbanism pe email”

Invitatul celui mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a fost Andrei Botiș, președinte Romania Green Building Council și CEO NAI Romania. Alături de acesta am dezbătut situația clădirilor învechite din țara noastră, a soluțiilor care există pentru ca acestea să fie aduse la un standard conform normelor actuale din domeniu, dar și a perspectivei mai largi pe care a căpătat-o piața evaluatorilor din România în ultima perioadă.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...

„Obiectivul meu principal în acest proiect a fost să realizăm acest...

Prin emisiunea Educație, Antreprenoriat și Antreprenoriat Social, Revista Patronatului Român face încă un pas pentru promovarea antreprenoriatului social, al educației în general, atât al...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro