miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăVideo🎥 RO business storytelling: home staging, design de interior

🎥 RO business storytelling: home staging, design de interior

🎥 RO business storytelling: home staging, design de interior
🎤 Invitat: Adriana Maria Popescu

Cuvinte cheie: Design interior, armonie, simbioză, funcționalitate.

”Designul interior are două aspecte, două zone foarte distincte. Este latura artistică, este stilul unei case, frumosul, practic… din interior și funcționalul dintr-un interior. Deci, designul interior face ca funcționalul să fie în simbioză cu latura funcțională deoarece o casă în care locuim, trăim, și totul trebuie să se armonizeze cu nevoile noastre.”

Adriana Maria Popescu 

Adriana Maria Popescu interior designer cu experienta de peste 20 de ani. Designul de interior pasiunea mea, nu doar meseria mea.
Intreaga mea cariera s-a derulat intre Bucuresti si Milano, locurile in care am si studiat Designul de Interior. Confirmarea mea ca designer s-a realizat in anul 2007 cand am si castigat un concurs de design la Heineken. Am amenajat spații rezidențiale, Horeca, evenimente, scenografii de teatru și de film.
Am fost redactor la Revista Elle deco. Iar printre proiectele mele de suflet as enumara: Chanel, Vogue Italia, Valentino, Patek Philip, British American Tobacco, Heineken.
Creez spatii care combina funcționalitatea, confortul și rafinamentul stilului de viata al clienților mei, pentru ca îmi doresc sa fac oamenii fericiți.


😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român ;
🎬Producător: Mădălina Samoilă & Revista Patronatului Român;
📌 Emisiune susținută de: Appraisal & Valuation, indice bursier APP, https://nairomania.ro/ 👉 vezi mai multe:
🎥 canal video online: https://revistapatronatuluiroman.ro/c…
📽 playlist: RO Business Storytelling
📨 email: redactia@revistapatronatuluiroman.ro
📞 contact: +4075-422-8854


🎥 RO business storytelling: crowdlanding

🎤 Invitat: Vicențiu Vlad, Chief Executive Officer stock.estate https://www.youtube.com/watch?v=rAY1qnBGq0E 😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român 🎬Producător: Revista Patronatului Român; 👉 vezi mai multe: 🎥 canal video...

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin  Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente