duminică, iunie 4, 2023

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Sondaj Genesis Property: Peste jumătate dintre angajați vor ca ședințele online să fie înlocuite de întâlniri în persoană

Lucrul de acasă începe să își arate limitele, iar 52% dintre angajați ar prefera ca ședințele online să fie înlocuite de întâlniri în persoană, arată un sondaj inițiat în luna aprilie de Genesis Property, în rândul a 1.307 de respondenți din toată țara.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în clubantreprenor.ro
Bestjobs: Angajații vor să știe dacă sunt plătiți corect, în contextul creșterii accelerate a prețurilor

Dorința românilor de a afla dacă salariul lor se înscrie în media pieței este foarte mare, în contextul în care tendințele europene privind transparentizarea salariilor încep să prindă teren și pe plan local, iar prețurile tot mai mari reprezintă o problemă serioasă.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Macromex estimează afaceri mai mari cu 20% în acest an

Macromex Horeca mizează pe afaceri mai mari cu 20% în 2023, generate de avansul volumelor și al numărului de clienți, după ce anul trecut a raportat afaceri de 735 milioane de lei.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Forbes
Cifra de afaceri din comerțul cu mașini a crescut cu 18,7% în martie

Volumul total al cifrei de afaceri din comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, întreţinerea şi repararea autovehiculelor şi a motocicletelor a înregistrat o creştere cu 18,7% în luna martie 2023 comparativ cu februarie.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Francizele câştigă din ce în ce mai mult teren în România; creştere cu 30% a afacerilor de acest tip, în T1 (analiză)

Numărul francizelor noi deschise în România în primul trimestru al anului a crescut cu aproximativ 30%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2022, potrivit unei analize realizate de o companie de consultanţă în domeniu.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Boloş: Proiect pilot pentru irigaţii în REPowerEU, cu panouri solare flotante şi investiţii în echipamente de pompare

Delegaţia Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene a convenit cu oficiali de la Bruxelles ca în REpowerEU să existe un proiect pilot în irigaţii, care să includă panouri solare flotante şi investiţii în echipamentele de pompare.

<<Click AICI pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres
Patronatele de pe litoral lansează programe de weekend pentru extrasezon la Constanţa şi Mamaia

Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România lansează un program conceput special pentru extrasezon „Weekend la Constanţa/City break la Constanţa”, pachetele urmând să fie disponibile în câteva săptămâni în agenţiile de turism din toată ţara.

<<Click AICI pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

🟥La închiderea ședinței de tranzacționare de vineri a acestei săptămâni, majoritatea...

Cea mai mare scădere, de 0,84%, a fost înregistrată de BET-BK, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de miercuri majoritar pe roșu

Cea mai mare creștere, de 0,56%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...

🟥Bursa de Valori București deschide pe roșu ședința de astăzi

La o ora de la deschiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de Valori București majoritatea indicilor au fost pe roșu: Indicele de referință al pieței...

🟥Bursa de Valori București închide ședința de astăzi pe roșu

Cea mai mare scădere, de 1,04%, a fost înregistrată de BETAeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO. Indicele de referință al...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img