vineri, martie 1, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleUn business neașteptat a cucerit lumea, chiar pe vremea pandemiei

Un business neașteptat a cucerit lumea, chiar pe vremea pandemiei

Zorii zilei de 10 aprilie, 2021.
În afară că vă dorim o zi ne nota 10, vă supunem atenției un business tot de nota 10. El a cucerit deja lumea, chiar pe vremea neprietenoasă a pandemiei care ne agită viețile, din toate punctele de vedere.

În altă ordine de idei, inclusiv în redacția Revistei Patronatului Român sunt multe personalități care iubesc necuvântătoarele, prin urmare ies regulat cu câinele la plimbare, ori duc mâțele la veterinar.

Chiar și semnatarul acestor rânduri modeste îngrijește patrupedele blănoase de pe stradă, le duce la veterinar, iar de când a trebuit să îngrop doi pisoi, am devenit și mai sensibil la subiect.

După o introducere sentimentală, trecem la afaceri.

Mâncarea Super Premium pentru animale, livrată personal la domiciliu, la ore flexibile,  este acum, noul trend în materie de business tip franciză. O spun specialiștii din domeniu, o arată cifrele. În ultimul an și jumătate, cererea pentru un astfel de tip de franciză a crescut cu 44%.
Într-o scurtă perioadă de timp, reprezentanții unei companii suedeze, specializată în acest domeniu, s-au dezvoltat tot mai puternic! Husse își desfșăroară activitatea în următoarele zone din România:
– In Est: Iași
– In Sud-Est: Constanța
– In Sud: București/Ilfov
– In Vest și Nord-Vest: Timișoara, Arad, Oradea
– Centrul tarii: Brașov, Sibiu, Cluj, Ploiești

O companie suedeză care oferă mâncare pentru animale, la mare căutare printre români

Compania suedeză Husse are în spate 33 de experiență și este prezentă pe 5 continente. Acum, devine un adversar puternic și pe piața din România! În ultimele 6 luni de zile a crescut chiar și cu peste 55% cererea pentru mâncarea de calitate pentru caței și pisici.

Cifrele arată așa:

Creștere produse câini și pisici (hrană umedă și uscată, accesorii, jucării, suplimente, igienă):
– Creștere unități vândute cu 35,9% (medie)
– Creștere valoare vânzări cu 39,7% (medie)

Creștere hrană uscată pisici (aceeași perioada de referință):
– Creștere unități vândute cu 47,71% (medie)
– Creștere valoare vânzări cu 51,04% (medie)

Creștere hrană uscată câini (aceeași perioada de referință):
– Creștere unități vândute cu 51,38% (medie)
– Creștere valoare vânzări cu 56,41% (medie).

Ce a dus la o creștere atât de rapidă?

”Diferențierea față de celelalte branduri este evidentă. Modelul de lucru Husse, aplicat în absolut toate țările, presupune contact direct cu clienții, începând cu consiliere nutrițională pentru animalul lor de companie, suport în alegerea celui mai bun tip de hrană Husse (personalizat pe caracteristicile particulare ale câinelui sau pisicii) și până la livrare gratuită și personală acasă, de către consilierul Husse. Husse nu livrează prin curieri sau alte metode care pot „rupe” un contact direct cu clientul. Suntem permanent în legătură nemijlocită cu proprietarii de câini și de pisici și in felul acesta reușim să oferim confort și soluții complete, nu numai necesarul de hrană.” Cătălin Dumitru CEO Husse România.

Personal am multe de făcut în fiecare zi. Dar o să îi caut în mod special pe cei de la Husse România, să lansez și la Breaza un sistem similar. Aici este raiul mâțelor și cățelușilor, fie în apartamente, fie în grădină, fie pe stradă, unde primesc de mâncare de la oameni sufletiști.

Aristotel Bunescu – Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România


Articolul precedent
Articolul următor
Aristotel Bunescu
Aristotel Bunescu
a condus, în calitate de redactor șef, ziarul național Tineretul Liber; a lucrat peste 30 de ani la AGENȚIA NAȚIONALĂ DE PRESĂ AGERPRES, la departamentele politic, cultură, sport; este realizator de emisiuni de radio și televiziune, a scris la agențiile naționale de presă AM PRESS, AMOS NEWS, MAGNA NEWS, etc A avut rubrică de artă și cultură în revistele NAȚIUNEA, TOP BUSINESS și OPINIA NAȚIONALĂ. Deține mai multe premii de presă, vorbește la vernisaje de artă plastică și la alte evenimente culturale, sportive, sociale. Pentru asta are colecție de … papioane. Președintele Departamentului de Critică și Istorie a Artei, din cadrul Uniunii Creatorilor Profesioniști Editor la Agenția de presă culturală și sportiva

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM

Afaceri de success – 23 de ani de XPRIMM ”ODG – Oameni de success, afaceri de success ”este un podcast ce reprezintă o sursă de...

Ram-Info Training – centru de formare profesionala, acreditat MMPS

Ram-Info Training – centru de formare profesională Povestea noastră Dezvoltare personală și profesională Ce ne recomandă Cursuri Ram-Info Training – centru de formare profesională, acreditat MMPS, înființat în anul...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro