sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaTINIMTEX - prima ediție a anului 2023

TINIMTEX – prima ediție a anului 2023

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa anunță desfășurarea primei ediții din anul 2023 a TINIMTEX, Târgul Național de Blănuri – Pielărie – Încălțăminte – Îmbrăcăminte, din perioada 25-29 ianuarie 2023.

Desfașurat la Pavilionul Expozițional Mamaia, TINIMTEX este structurat astfel:

Pavilion Expozițional parter  – produse textile adulți, îmbrăcăminte copii, confecții din piele și blană, tricotaje, lenjerie, home&deco, accesorii.

Pavilion Expozițional etaj –încălțăminte, marochinărie.

Programul de vizitare va fi următorul: 25 – 28 ianuarie, interval orar 10.00 – 19.00; 29 ianuarie, interval orar 10.00 – 16.00.

TINIMTEX, devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, își menține calitatea de cel mai important eveniment de profil organizat la nivel național în domeniul industriei ușoare, pe care CCINA Constanţa îl organizează, începând cu anul 2000.

În cadrul TINIMTEX, producătorii care prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate au, pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, au posibilitatea contactului direct cu publicul larg, interesat de acest segment de piaţă.


espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,708FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro