sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleThe Right Business Choice: Tudor Petecilӑ & Costin Tudor - Employer branding

The Right Business Choice: Tudor Petecilӑ & Costin Tudor – Employer branding

Tudor Petecilă, Director of Human Resources | Teleperformance și Costin Tudor – antreprenor, CEO Undelucrăm.ro au participat, în calitate de invitați la emisiunea The Right Business Choice, prezentată de Aura Icodin și Cezar Iulian Armașu.

Tema de discuție a fost depre employer branding – noutăți și tendințe în noul context socio – economic.

Tudor Petecilă și-a început cariera în 2005, concentrându-se mai întâi pe zona de educație și presă, apoi în 2008 a decis să se îndrepte către mediul corporate. A lucrat 12 ani pentru compania Orange România, în cadrul căreia a învățat foarte multe și a întâlnit multi oameni. Cariera lui Tudor a început cu adevărat în anul 2014, când a descoperit domeniul resurselor umane.

„Atunci mi-am dat seama că am găsit poate vocația, e mult spus, dar măcar pasiunea și mi-am dat seama că pentru mine acesta este domeniul în care îmi doresc să profesez, aceasta este cariera pe care mi-am ales-o”

În 2020 s-a alăturat echipei Teleperformance ca director de resurse umane.

Costin Tudor este antreprenor și coordonează platforma Undelucrăm.ro și spune el, își trăiește visul pe care îl avea în copilărie și anume să coordoneze ceva ce s-a dezvoltat dintr-o idee proprie. A lucrat în cadrul unei corporații 13 ani, fapt ce a ajutat la formarea sa profesională.

„Undelucrăm.ro s-a născut dintr-o idee, dintr-o nevoie mai concret pe care am avut-o ca angajat în cadrul companiei multinaționale în care activam. Spre sfârșitul procesului de recrutare participam și eu, de fiecare dată, cu cât volumul de recrutare se mărea, trebuia să-ți spun aceleași lucruri: cine suntem, de ce trebuie să ne alegi pe noi și am conștientizat cumva că ar fi optim ca cei care vin la interviuri să vină deja cu lucrurile acestea învățate sau știute de undeva și să existe un forum, eram adeptul sau vizitam destule forumuri la acea vreme și cam așa a luat ființă undelucrăm.ro”


Articolul precedentS-a lansat pachetul Elite GameChanger
Articolul următorRevista Presei
espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,708FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

watchshop.ro