luni, septembrie 25, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Deficitul comercial a crescut în primele patru luni cu 2,9 mld. euro, la 10 mld. euro. România a exportat bunuri de 28,9 mld.euro, plus 20,7 an/an şi a importat bunuri de 38,9 mld. euro, plus 25,5%

România a înregistrat în perioada ianuarie-aprilie 2022 un deficit al balanţei comerciale (FOB/CIF) de 10 miliarde euro, cu 2,93 mld. euro mai mare faţă în perioada similară din 2021, arată datele publicate joi de INS.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Povestea orădeanului care este primul român ce a cucerit Silicon Valley. El este şi inventatorul unui lucru care a fost folosit de oamenii din toată lumea

Printr-o serie de împrejurări, care l-au purtat din România în Israel, iar de acolo, în Statele Unite, George Haber a ajuns cel mai bogat român din Silicon Valley – sau, cel puţin, aşa a fost cunoscut în multe titluri de presă – de pe plan local, dar şi de la nivel internaţional.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Doar 7% dintre companii si-au integrat complet strategiile de afaceri si de sustenabilitate

Pe măsură ce companiile își stabilesc obiective de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) tot mai ambițioase, strategiile lor în ceea ce privește sustenabilitatea și tehnologia trebuie să devină mai strâns aliniate pentru a obține un avantaj competitiv, valoare financiară și un impact pozitiv de durată asupra societății și mediului, conform unui studiu realizat de Accenture (NYSE: ACN).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Zeci de companii britanice vor testa săptămâna de lucru de patru zile, timp de jumătate de an

În curând, peste 3.000 de angajaţi din 70 de companii aflate în Marea Britanie vor testa săptămâna de lucru de patru zile, timp de șase luni. Organizatorii susțin ferm că acesta este cel mai mare proiect pilot ce are loc pe nivel mondial.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Șeful Agenței Internaționale a Energiei: „Vom avea o criză energetică mai gravă decât cele din anii ’70”

Prețurile la energie, benzină, gaze naturale și cărbune, continuă să crească, iar analiștii se tem că acesta ar putea fi doar începutul. Vom avea o criză energetică mai gravă decât cele din anii ’70, avertizează, șeful Agenției Internaționale a Energiei. În același timp, Răzvan Nicolescu, fostul ministrul al Energiei, crede că această criză ar putea fi evitată.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Buy Back: Startup-ul Flip.ro, parteneriat cu magazinele Flanco, pentru telefoane la schimb

După ce a primit de la eMag Ventures investiții de 8 milioane de euro, startup-ul românesc Flip.ro, de tranzacții cu telefoane SH, a făcut acum un parteneriat cu rețeaua de magazine Flanco, a omului de afaceri Iulian Stanciu, președinte executiv și acționar minoritar al colosului e-commerce eMag.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente