miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleThe Right Business Choice: Telemuncă - avantaje și dezavantaje, de la recrutare...

The Right Business Choice: Telemuncă – avantaje și dezavantaje, de la recrutare la angajare și gestionare personal

Prima ediție a emisiunii The Right Business Choice, emisiune despre experiente antreprenoriale si expertize profesionale, realizată de Revista Patronatului Român împreună cu Aura Icodin, fondatoare a centrului de limbi străine A_Best,  a debutat astăzi, pe 21 aprilie. Tema emisiunii a fost: telemunca – avantaje și dezavantaje, de la recrutare la angajare și gestionare personal.

Alături de noi au fost Loreda Dragomir – Director Permanent Placement, Professional Recruitment & Executive Search Division, Adecco Romania și Alina Alexe – Avocat fondator, “Alexe Alina Gabriela – Cabinet de avocat”.

Loreda Dragomir este consultant de resurse umane de peste 15 ani, la bază aceasta este profesor de matematică.  Adecco este lider global în servicii de resurse umane și are un portofoliu vast de servicii, de la muncă temporară la recrutare permanentă, la servicii de outsourcing, outplacement, administrare și payroll. Loreda Dragomir conduce divizia de recrutare permanentă în cadrul companiei Adecco.

Alina Alexe este avocat și membru al Baroului București din anul 2000, încă de la începutul carierei a lucrat în propriul cabinet de avocatură, iar încrederea pe care oamenii pe care i-a întâlnit i-au acordat-o de-a lungul timpului au încurajat-o pe Alina Alexe să își dezvolte atât afacerea cât și echipa. Aceasta a lucrat cu întreprinderi antreprenoriale medii, dar și cu persoane fizice.

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Gerard Koolen...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Gerard Koolen – Group Managing...

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Luiza Müller...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Luiza Müller – Director HR...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente