vineri, septembrie 22, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRO Business Storytelling: Digital Marketing - „Cea mai mare reușită este echipa...

RO Business Storytelling: Digital Marketing – „Cea mai mare reușită este echipa pe care am construit-o”

Cristian Bolocan este de peste 8 ani managerul departamentului SEO în cadrul agenţiei SEO Cupcake, recunoscută ca fiind top trei cei mai puternici jucători de pe piață pe această nișă.

Prezent în agenţia SEO Cupcake încă din ziua 0, de la data fondării acesteia (septembrie 2012), Cristian este, de asemenea partener în cadrul firmei.

Experienţa lui în SEO a debutat la începutul anului 2012 în cadrul unei alte agenţii de top din România, urmând ca în cadrul SEO Cupcake să treacă prin toate cele 4 stadii profesionale: Junior – Middle – Senior – Expert.

Pe Cristi Bolocan îl puteţi găsi şi pe canalul de Youtube, unde veţi avea oportunitatea să studiaţi materiale informaţionale despre digital, focusul fiind zona de SEO. Dar cum SEO este un canal care se intersectează din multe puncte de vedere cu altele, veţi găsi aici şi informaţii despre Facebook Ads, Google Ads, Email marketing, Google Analytics, Google Search Console etc.

De asemenea, pe langa misiunea din agentia SEO Cupcake, acesta mai este si trainer la Atelierele ILBAH, acesta avand misiunea de a educa oameni pasionati de digital marketing.“În marketing e ca în viață. Trebuie să fii oportunist și mai vizibil decât competitorii. SEO este o componentă de vizibilitate”, este motto-ul lui Cristi.

🎥 RO business storytelling: PR&ARTS COMMUNICATIONS

🎤 Invitat: Liliana Uleia, owner agenția de comunicare PR&ARTS COMMUNICATIONS https://www.youtube.com/watch?v=NkxN2-MKDwo 😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român ; 🎬Producător: Revista Patronatului Român; 👉 vezi mai...

🎥 RO business storytelling: MabIT

🎤 Invitati: Bianca Stan si Marian Stan, co-fondatori MabIT https://www.youtube.com/watch?v=i4Q0e4CsHTE 😎 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român ; 🎬Producător: Revista Patronatului Român; 👉 vezi mai multe: 🎥...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente