marți, martie 5, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleThe Right Business Choice: Andreea Socol & Adriana Vlad - asistenții virtuali...

The Right Business Choice: Andreea Socol & Adriana Vlad – asistenții virtuali inteligenți

Alături de Aura Icodin și Cezar Iulian Armașu în emisiunea The Right Business Choice de săptămâna aceasta, au fost Andreea Socol – Presales Director, DRUID Chatbot Platform și Adriana Vlad, Marketing Manager, EUROLINES. Tema abordată în emisiune a fost despre asistenții virtuali inteligenți.

Andreea Socol reprezintă compania de AI Druid, companie ce pune la dispoziția clienților o platformă cu ajutorul căreia pot construi asistenți virtuali. Acei asistenți virtuali sau chat bots, sunt dotați cu inteligență. În cadrul companiei Druid, Andreea este Director de Presales, mai exact un promotor al tehnologiei, “suntem cei care arătăm tehnologia și o demonstrăm în fața clienților, a potențialilor clienți, a partenerilor”.

Adriana Vlad este Marketing Manager la compania Eurolines, care până în 2014 era cunoscută pentru transporturi internaționale de persoane și totodată ca cea mai mare rețea de agenții de turism operând sub numele TUI Travel Center, ulterior devenind Dertour în anul 2019.

În prezent compania a dezvoltat un proiect numit “Green Village” – “este destinația exotică aproape de casă, este un refugiu pentru exploratori”. Green Village este amplasat pe plaja sălbatică cu o lungime de 35 km din Sfântul Gheorghe.

Provocările digitalizării și trendurile în HR

Seria de emisiuni The Right Business Choice, no 24 Invitați: Aurelian Chitez – Sales Director - în cadrul Romanian Software Petronela Sănduleasa - People and Culture...

Negociere cu stil pentru afaceri de succes

Seria de emisiuni The Right Business Choice, no 25 Invitați: Elena Badea, Managing Director, Valoria Constantin Măgdălina, Managing Director, Flarezz https://www.youtube.com/watch?v=NwPsJaYTSJE Host: Aura Icodin, fondator Centrul de limbi stăine...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro