luni, septembrie 25, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleThe Right Business Choice: Andreea Socol & Adriana Vlad - asistenții virtuali...

The Right Business Choice: Andreea Socol & Adriana Vlad – asistenții virtuali inteligenți

Alături de Aura Icodin și Cezar Iulian Armașu în emisiunea The Right Business Choice de săptămâna aceasta, au fost Andreea Socol – Presales Director, DRUID Chatbot Platform și Adriana Vlad, Marketing Manager, EUROLINES. Tema abordată în emisiune a fost despre asistenții virtuali inteligenți.

Andreea Socol reprezintă compania de AI Druid, companie ce pune la dispoziția clienților o platformă cu ajutorul căreia pot construi asistenți virtuali. Acei asistenți virtuali sau chat bots, sunt dotați cu inteligență. În cadrul companiei Druid, Andreea este Director de Presales, mai exact un promotor al tehnologiei, “suntem cei care arătăm tehnologia și o demonstrăm în fața clienților, a potențialilor clienți, a partenerilor”.

Adriana Vlad este Marketing Manager la compania Eurolines, care până în 2014 era cunoscută pentru transporturi internaționale de persoane și totodată ca cea mai mare rețea de agenții de turism operând sub numele TUI Travel Center, ulterior devenind Dertour în anul 2019.

În prezent compania a dezvoltat un proiect numit “Green Village” – “este destinația exotică aproape de casă, este un refugiu pentru exploratori”. Green Village este amplasat pe plaja sălbatică cu o lungime de 35 km din Sfântul Gheorghe.

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Gerard Koolen...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Gerard Koolen – Group Managing...

🎥 Trend-uri în piața muncii – provocări și soluții; Luiza Müller...

📌 un eveniment marca „The Right Business Choice” în seria 360 profesional business breakfast events 🗓 12 iulie 2023 🎤 Speaker: Luiza Müller – Director HR...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente