marți, iunie 25, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaF.O.R.T. și-a desemnat noua conducere

F.O.R.T. și-a desemnat noua conducere

Adunarea Generală a Federației Operatorilor Români de Transport – F.O.R.T., întrunită Vineri 13.05.2022 în București, a ales o nouă formulă de conducere a federației, respectiv un consiliu director format din nouă reprezentanți ai transportatorilor de mărfuri, pasageri, activități conexe, industrie furnizoare de produse, formare profesională și transport aerian.

După 17 ani de existență si activitate complexă în interesul transportatorilor români, F.O.R.T. urmează să fie condusă, pentru un mandat de patru ani de:

Președinte – Augustin Hagiu
Vicepreședinte – Alin Crețu
Vicepreședinte – Florin Bocai
Viceprețedinte – Magda Peșu
Vicepreședinte – Sorin Amarinei
Vicepreședinte – Mihai Ghișa
Vicepreședinte – Beniamin Lucescu
Vicepreședinte – Ioan Moraru
Vicepreședinte – Sergiu Lucan

În urma dezbaterilor din cadrul lucrărilor Adunării Generale F.O.R.T., delegații prezenți, au reconfirmat faptul că atât situația economică și socială mondială dar și contextul național, generează atât în prezent dar și pe termen mediu și lung, probleme majore pentru transportatorii români.

Profitând de participarea la lucrările Adunării Generale, în calitate de invitați, a reprezentanților Ministerului Transporturilor și Parlamentului României, toți cei prezenți au reiterat nevoia de dialog permanent si constructiv cu structurile Guvernamentale si Parlamentare.

SUNWAVES FESTIVAL, SW DUNES ÎN RAS AL-KHAIMAH, UAE, 02-05 MARTIE 2023

PRIMUL BRAND ROMÂNESC CE ORGANIZEAZĂ UN FESTIVAL DE MUZICĂ ÎN EMIRATELE ARABE UNITE. PRIMUL FESTIVAL DIN LUME CE PRIMEȘTE APROBARE PENTRU A-ȘI DESFĂȘURA PROGRAMUL...

consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de...

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a lansat vineri, 16 septembrie a.c., spre consultare publică, proiectul de procedură pentru implementarea schemei de ajutor de minimis prevăzută...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro