miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleSĂPTĂMÂNA INTERNAȚIONALĂ A FERICIRII LA MUNCĂ

SĂPTĂMÂNA INTERNAȚIONALĂ A FERICIRII LA MUNCĂ

„Toată lumea vrea să fie fericită. Inclusiv la serviciu. Până la urmă petrecem mult timp la muncă. În plus, atunci când suntem fericiți la locul de muncă, este posibil să fim și mai fericiți în restul vieții noastre. Credem că Fericirea la locul de muncă ar trebui să fie pe lista priorităților de top ale tuturor organizațiilor, mari și mici, naționale și internaționale. De aceea am declarat ultima săptămână a lunii septembrie, în 2021, 20 – 26, Săptămâna internațională a fericirii la locul de muncă.”

Acesta este declarația inițiatorilor acestui frumos demers, pe websiteul internationalweekofhappinessatwork.com

Maartje Wolff și Fennande van der Meulen din Olanda, carora li s-a alaturat Martin Leroy din Argentina, au început să lucreze la acest proiect în anul 2017, iar prima „saptămână a fericirii” a fost in 2018.

Unde este simțită prezența?

În Olanda, Belgia, Danemarca, Slovenia, Elveția, Italia, Franța, Croația, Austria, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Germania, Serbia, Polonia, Portugalia, Canada, Brazilia, Paraguay, Turcia, United Kingdom, Islanda, America de Nord, Argentina, , Hong Kong, Malaiezia, Pakistan, Brazilia și în multe alte regiuni. Am numărat pe website – în total 49 de țări.

Cine sunt inițiatorii?

Maartje și Fennande sunt formatori certificați Happiness at Work de la Academia Woohoo din Danemarca, team coaches certificați Happiness at Work la Academia Happiness at Work din Olanda și absolvenți ai Programului Executiv ROI al Fericirii de la Universitatea Erasmus din Rotterdam, Olanda.

Maartje și Fennande și-au fondat compania Happy Office în 2015, deoarece consideră că este necesară o schimbare de paradigmă. De la profit la scop. De la putere la autonomie. De la reguli la libertate. De la satisfacția la locul de muncă la Fericirea la locul de muncă. Cu Happy Office, toate acestea ajută companiile să facă schimbarea, analizând atât perspectiva de sus în jos, cât și de jos în sus.
Au fondat Academia Happy Office în 2016 și au lansat instruirea aprofundată pentru a deveni un expert al fericirii la locul de muncă sau CHO în primăvara anului 2017, urmată de module mai aprofundate.

Motivația?

„Când angajații sunt fericiți la locul de muncă, aceștia sunt părinți mai buni, prieteni mai buni și membri ai comunității mai buni. Lumea va fi un loc mai bun dacă mai mulți oameni sunt fericiți la locul de muncă. Maartje și Fennande au scris Manifestul Fericirea la locul de muncă, care reflectă convingerile lor pe această temă.”


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

11 ianuarie Ziua Națională a Artei Fotografice, în memoria primului fotograf...

Primul fotograf român și primul fotograf de război din lume, Carol Popp de Szathmari Data de 11 ianuarie este rezervată celebrării Zilei Naționale a Artei...

Problema eradicării sărăciei – un pas decisiv spre normalitate

Celebrată pentru prima data pe 17 octombrie 1987, Ziua Internațională pentru Eradicarea Sărăciei a fost cea în care au fost dezbătute noile tendințe din...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente