miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaRolul Patronatului National Roman in contextul generat de pandemie

Rolul Patronatului National Roman in contextul generat de pandemie

In cadrul lucrarilor Conferintei Nationale a Patronatului National Roman – P.N.R., desfasurate online in data de 14.01.2022, avand ca tema „Rolul Patronatului National Roman in contextul geopolitic economic si social generat de pandemia de SARS – COV 2” a fost adoptata o hotarare raportata temelor de interes economic si social, abordate in cadrul lucrarilor Conferintei.

In unanimitate, membrii PNR au decis sustinerea:

  1. Necesitatii incheierii unui Pact Economic si Social intre Guvern, Partide Parlamentare, Patronate si Sindicate, care sa vizeze trecerea Romaniei prin pandemie si postpandemie.
  2. Plafonarii pretului energiei electrice si gazelor la nivelul lunii Decembrie 2020.
  3. Mentinerii salariului minim de 2550 RON cu modificarea cuantumului impozitelor aplicabile acestuia, rezultand astfel un salariu minim de 2000 RON net.

Rezolutiile au fost adoptate cu unanimitate de voturi.

***   ***   ***

comunicat de presa
Biroul de Presa
Patronatul National Roman


Business Breakfast & Networking Event

un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România și Institutul Bancar Român. Parteneri: Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC,...

De ce ESG?

ESG a devenit în mediul de afaceri o preocupare majora odată cu implementarea principiilor ESG în companiile mari impulsionate de obligațiile de raportare, beneficiile...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente