joi, noiembrie 30, 2023

Revista Presei

Știri relevante în Business Voice
În 2023, BusinessMark organizează 27 de evenimente în format hibrid, în 8 orașe din România. Primul va avea loc la începutul lunii martie

În 2023, BusinessMark va organiza 27 de evenimente dedicate specialiștilor ce activează în domenii precum: HR & employer branding, sustenabilitate și CSR, taxe și fiscalitate, supply chain și logistică, transporturi, real estate și construcții, financiar, banking, financial services, fintech, food & agribusiness, FMCG & Retail.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în evz.ro
Schimbări pe piața imobiliară. Cât costă apartamentele în marile orașe. Unde s-au înregistrat cele mai mari creșteri de prețuri

Piața imobiliară a fost afectată în ultimul an de scumpiri mari la materialele de construcții, dar de creșterea dobânzilor la credite.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Business Magazin
Elon Musk va demisiona din funcţia de CEO al Twitter atunci când va găsi un înlocuitor

Elon Musk a declarat că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter atunci când va găsi pe cineva „suficient de nebun pentru a accepta postul”, scrie BBC.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Financiarul
În industria turismului, veniturile vor ajunge la cel puţin 18 miliarde de euro, depăşind estimările autorităţilor greceşti

Șeful Executivului de la Atena, Kyriakos Mitsotakis, se așteaptă la venituri din turism în valoare de cel puțin 18 miliarde de euro, în anul acesta,  depăşind astfel estimările autorităţilor elene.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Agerpres

Tinerii la început de carieră, specialiștii, vorbitorii de engleză și germană, persoanele cu competențe digitale și-au găsit job cel mai ușor în 2022. 

Un număr de 420.000 de joburi noi au fost postate anul acesta pe eJobs.ro, tinerii aflaţi la început de carieră, specialiştii, vorbitorii de engleză şi germană şi cei care deţin competenţe digitale şi experienţă în vânzări fiind candidaţii care şi-au găsit job cel mai uşor în 2022.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Revista Biz
Provocări transformate într-un hotel de 5 stele

Istoria medievală întâlnește eleganța contemporană la Radisson Blu Aurum Hotel Brașov, chiar în centrul orașului. Provocările apărute în timpul construcției și amenajării l-au transformat într-un hotel de 5 stele din ce în ce mai sofisticat si i-au creat facilități și detalii unice în Brașov.

<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri relevante în Ziarul Financiar
Adelaida Săcăluş a renunţat la jobul său dintr-o agenţie de publicitate atunci când a devenit mamă şi a decis să transforme casa în care a copilărit, aflată în Coteşti, judeţul Argeş, într-o unitate de cazare destinată părinţilor cu copii, promovând totodată conceptul work from nature.

 Căsuţa de la Coteşti are două dormitoare cu pat matrimonial, un living, o baie, o bucătărie în exteriorul căsuţei şi una în interior…

<<Click Aici pentru mai multe informații


Mihaela Aurelia Platon
Mihaela Aurelia Platon
Absolventa a Facultatii de Sociologie și Asistenţă Socială, Mihaela este pasionata de public speaking, strategii de marketing, infrastructura unei companii și afaceri.

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente