vineri, iulie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Companiile de pe Wall Street continuă să îşi facă acţiunile mai accesibile. După Amazon, Apple şi Tesla, GameStop, grupul aflat la baza fenomenului „meme stocks”, anunţă că vrea să efectueze prima splitare din ultimii 15 ani. Plus 15% în premarket

Lanţul de magazine GameStop înregistrează o creştere de 40% pe acţiuni în ultima lună şi un plus de 15% astăzi, la 12:50, ora României, în şedinţa premarket, după ce executivii companiei au anunţat că plănuiesc să efectueze prima splitare de acţiuni din ultimii 15 ani.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Războiul gazelor: Putin a ordonat personal ca ţările neprietenoase să îşi plătească gazele în ruble începând de la 1 aprilie

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că a semnat personal un decret potrivit căruia cumpărătorii străini trebuie să plătească în ruble pentru gazul rusesc de la 1 aprilie, iar contractele vor fi oprite dacă aceste plăţi nu vor fi efectuate, scrie Reuters.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Impetum Group lansează Agista, un fond de investiții care dezvoltă companiile prin piața de capital

Impetum Group a lansat Agista, primul fond de investiții din România, cu focus pe piața AeRO, care ajută IMM-urile locale să se listeze la bursă, finanțează și accelerează creșterea acestora prin intermediul pieței de capital.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Situația din Europa afectează UiPath. Unicornul de origine română anunță previziuni de business mai slabe

UiPath, unicornul de origine română, și-a văzut acțiunile scăzând cu 20% în urma tranzacțiilor de după închiderea pieței de miercuri, după ce compania a anunțat pentru anul fiscal 2023 previziuni de business mai slabe decât așteptările analiștilor, explică analistul eToro Bogdan Maioreanu.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Peste 18 miliarde de euro vor fi disponibili pentru proiecte ce vizează sectorul energetic (analiză)

Uniunea Europeană va aloca, în perioada 2022-2030, sume importante pentru investiţii în capacităţi de producţie şi stocare a energiei regenerabile, eficienţă energetică, modernizarea şi extinderea reţelelor de energie electrică şi alte domenii din energie, potrivit unei analize realizate de specialiştii EY România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Un campus din Craiova va stoca datele companiilor din întreaga lume

Datele companiilor din întreaga lume sunt stocate într-o comună de lângă Craiova. Data center-ul funcționează ca parte a unui campus hiperscale, dezvoltat de compania Cluster Power. O companie înființată de trei antreprenori români.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
ANIS: Cele mai bune proiecte și cele mai importante companii IT din România

Brio, o platformă educațională românească, care ajută elevii, părinții, profesorii și școlile să sporească performanța educațională și încrederea tinerilor, a câștigat premiul „Startup-ul anului” la gala Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii (ANIS) 2022, care premiază cele mai importante companii și proiecte din industria IT.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro