miercuri, iulie 24, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
ZF IT Generation. Start-up Pitch. Andrei Dumitriu, ambasador al Universităţii Bucureşti în cadrul Innovation Labs: Anul acesta au intrat în cadrul programului de accelerare cinci echipe de la UB cu proiecte diverse – de la algoritmi de inteligenţă artificială pentru analiza opiniei publice la un jurnal al fermierilor

Pythia este unul dintre start-up-urile de la Universitatea Bucureşti care a trecut de selecţia Innovation Labs şi care dezvoltă o soluţie numită Paradigm pentru analiza opiniei publice cu ajutorul tehnologiei de inteligenţă artificială.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Liudmila Climoc, CEO Orange: Vom mări investiţiile în reţea odată cu finalizarea tranzacţiei de acihiziţie a Telekom Fix, la 200 mil. euro pe an

Grupul Orange va majora investiţiile în România odată cu finalizarea achiziţiei Telekom Fix pentru a susţine obiectivul de a ajunge cel mai mare operator de servicii de comunicaţii integrate.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Nooka Space vizează creșterea rețelei de birouri mobile de proximitate în București

Nooka Space își continuă planul de dezvoltare pe plan local și își propune să dezvolte în București o rețea extinsă de micro birouri mobile de proximitate, prin intermediul unor parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari, companii din industria HORECA și nu numai.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Femeile investitor din România controlează finanțele familiei. Generarea veniturilor suplimentare, principalul motiv

România are cel mai mic procent de femei care investesc raportat la totalul investitorilor, comparativ cu alte țări europene, însă însușirea abilităților financiare a făcut ca multe dintre investitoare să aibă un rol mai mare în gestionarea finanțelor familiilor lor, notează analistul eToro Bogdan Maioreanu, în noul său comentariu.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Rompetrol nu are probleme de aprovizionare cu ţiţei, după incidentul din portul Novorossiysk

Grupul KMG International (fostul Rompetrol Group) confirmă că nu înregistrează dificultăţi în aprovizionarea cu materii prime şi nu există elemente care ar putea determina o reducere, în perioada următoare, a volumelor şi a livrărilor de produse petroliere la nivel naţional, dar şi în regiune, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Rusia ia în considerare posibilitatea de a accepta Bitcoin ca metodă de plată pentru exporturile de gaze și petrol

Rusia ia în considerare posibilitatea de a accepta Bitcoin ca plată pentru exporturile sale de petrol și gaze, potrivit unui deputat de rang înalt. Pavel Zavalni spune că țărilor „prietene” li s-ar putea permite să plătească în criptomonedă sau în moneda lor locală, informează BBC.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Firmă IT cu afaceri de 8,7 milioane euro vrea să se tranzacționeze pe Bursa de la București

Compania românească Tema Energy, specializată în centre de date, cu afaceri de 8,75 milioane de euro în 2021, vrea să se listeze la Bursa de Valori București, până la finalul lunii iunie 2022. Compania bucureșteană, fondată în anul 2002, de Titi Manole și Theodoros Papadopoulos, se declară „lider pe piața de centre de date din România”.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,917FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro