miercuri, decembrie 6, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Tema Energy, dezvoltator local de centre de date, cu afaceri de peste 8 mil euro în 2021, pregăteşte listarea la bursă. Broker, societatea de investiţii Goldring

Tema Energy, furnizor de tehnologie specializat în construcţia de centre de date pe care le execută cu personal propriu, urmează să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti în primul semestru al acestui an, potrivit informaţiilor transmise joi de reprezentanţii companiei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
EY: Noi tendinţe de flexibilizare a muncii. Săptămâna de lucru de 4 zile în lume şi în România

În ultimii ani, am asistat la o serie de schimbări importante ale legislaţiei muncii, determinate atât de nevoia companiilor de a-şi menţine angajaţii motivaţi şi productivi, cât şi de tendinţele impuse de noile generaţii care acordă mai multă importanţă echilibrului dintre viaţa personală şi cea profesională …
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Revista Biz:
Startup-ul românesc Humans.ai se extinde în Olanda

Compania românească de blockchain și inteligență artificială, Humans.ai se extinde în Olanda, prin deschiderea unui birou la Amsterdam.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Fosta fabrică Ford, achiziționată de One United Properties: Este un loc unic în regiunea Europei Centrale și de Est

One United Properties (BVB: ONE), principalul dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte din România, anunță achiziția unui imobil istoric situat în centrul Bucureștiului, fosta fabrică Ford, de la Auchan România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
ANPC: Companiile petroliere au dat asigurări că nu există riscul unei scumpiri majore a carburanţilor

Companiile petroliere au dat asigurări, din nou, că nu există riscul unei creşteri importante a preţurilor sau al scăderii stocurilor de carburanţi, se arată într-un comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), remis AGERPRES.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Christine Lagarde: sancțiunile impuse Rusiei, evitate cu ajutorul criptoactivelor

Christine Lagarde anunță că sancțiunile impuse Rusiei vor putea fi evitate cu ajutorul criptoactivelor. Cu toate acestea, criptomonedele nu sunt văzute ca fiind o investiție bună, deoarece „nu fac parte din sistemul bancar tradițional”.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Rectorul UPT: România ar trebui să atragă investitorii care s-au retras din Rusia

Rectorul Universității Politehnica Timișoara (UPT), Florin Drăgan, spune că autoritățile din România ar trebui să înceapă o campanie de atragere a investitorilor care s-au retras din Rusia, în urma războiului.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Reff & Asociații | Deloitte Legal: Documentarea relației dintre producător și retailer – o birocrație necesară? Material de opinie de Camelia Malahov, Director,...

Revista Presei

Știri relevante în clubantreprenor.ro Analiză Glovo: Românii au comandat în 2022 un burger la trei secunde Cu ocazia Zilei Internaționale a Burgerului (28 mai), Glovo, platforma multi-categorie care...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente