miercuri, decembrie 6, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Primele date oficiale despre ce a câştigat Orange în urma achiziţiei Telekom Fix: venituri trimestriale mai mari cu peste 150 mil. euro şi aproape 3 milioane clienţi de net, TV şi telefonie mobilă. În 2021, afacerile grupului Orange au atins 1,235 miliarde de euro

Orange, liderul pieţei locale de telecom, a raportat venituri de 430 mil. euro pentru trim. IV din 2021, saltul de oeste 150 mil. euro faţă de veniturile trimestriale obişnuite fiind explicat de faptul că operatorul a început să consolideze rezultatele financiare ale companiei Telekom Fix (fostul Romtelecom), odată cu primirea aprobărilor de la autorităţi pentru tranzacţie
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Metrorex anunţă preţurile biletelor şi abonamentelor integrate

Metrorex anunţă preţurile biletelor şi abonamentelor metropolitane integrate pentru metrou şi transportul pe calea ferată şi cel de suprafaţă, pe ruta Gara de Nord – Aeroportul Henri Coandă. Un abonament pe an costă 2.000 de lei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Angajații Meta (ex-Facebook) se numesc, mai nou, Metacolegi

După procesul de rebranduire prin care a trecut recent, celebra rețea de socializare își rebranduiește, mai nou, și echipa, numindu-și personalul „metacolegi”.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Super veste pentru tinerii sportivi din România! Apare un nou program dedicat performanței sportive

Noul an aduce noi oportunități pentru tinerii sportivi din România! În curând, aceștia vor putea beneficia de un nou program dedicat performanței sportive și educaționale, care îi va reuni pe unii dintre cei mai buni specialiști din sportul românesc.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Agerpres:
Sondaj Prolemn: Nouă din zece companii din sector susţin că există o criză artificială a lemnului

Nouă din zece companii (89,4%) din domeniul pădurilor şi industriei lemnului consideră că în România există o criză artificială a lemnului în acest moment iar 95,8% cred că direcţia politicilor publice pentru sector este greşită, reiese din rezultatele unui sondaj realizat de Asociaţia Industriei Lemnului (AIL) – Prolemn.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Piaţa RCA a ajuns în 2021 la cel mai mare nivel din ultimii 11 ani

Piaţa RCA a ajuns al finalul anului 2021 la subscrieri de 5,93 miliarde de lei, consemnând cel mai mare avans din ultimii 11 ani, respectiv 49,4%, faţă de anul anterior, potrivit datelor preliminare prezentate recent de Cristian Roşu, vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Banca Transilvania, cea mai tranzacționată acțiune pe Bursa de la București

Banca Transilvania a primit premiul pentru „cea mai tranzacționată acțiune pe piața principală a BVB în 2021”, potrivit unui comunicat transmis de Bursa de Valori București, joi, către StartupCafe.ro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

 

BEROCC și Camera de Comerț Prahova vor găzdui „Al 5-lea Forum...

Camera de Comerț Belgia Luxemburg România Moldova (BEROCC) și Camera de Comerț și Industrie Prahova au plăcerea să anunțe cea de-a 5-a ediție a...

Experiența MabIT la GoTech World 2023: Inovații și Strategii Omnichannel în...

În perioada 8-9 noiembrie 2023, echipa MabIT a participat la GoTech World, desfășurat la Romexpo București. Evenimentul a reprezentat o platformă esențială pentru învățare,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente