joi, aprilie 18, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Raluca Radu, Answear.ro: 2021 a fost anul de vârf pentru vânzările noastre în România. Am avut mai bine de patru luni în care vânzările au fost duble faţă de 2020

Retailerul online de fashion Answear, un business pornit în Polonia în urmă cu peste zece ani, prezent şi în România de la finalul lui 2015, a înregistrat anul trecut vânzări record la nivelul tuturor ţărilor (10) în care activează – 159 milioane euro, acestea fiind cu 67% mai mari decât în 2020.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Meta, proprietarul Facebook, înregistrează cea mai mare pierdere bursieră din istorie

Proprietarul Facebook, Meta Platforms, şi-a văzut joi valoarea bursieră prăbuşindu-se cu peste 230 de miliarde de dolari, ceea ce reprezintă o pierdere zilnică record pentru o companie americană, scrie BBC.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Biletul unic STB, Metrorex și CFR, tot mai aproape de realitate

Ministerul Transporturilor pregătește terenul pentru primul bilet integrat urban-ferovier din România, pentru Capitală. După introducerea unui tren special care leagă Gara de Nord de Otopeni, autoritățile lucrează pentru a crea un bilet unic, integrat, care să poată fi folosit atât în autobuzele de la STB, cât și la Metrorex și CFR.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Spy Shop, importator sisteme securitate: 12 milioane euro cifră de afaceri și noi investiții in 2022

Domeniul echipamentelor de supraveghere video și sistemelor antiefracție este în continuă creștere în România, piața avansând cu aproximativ 30% anul trecut, o cifră destul de bună prin faptul că ne raportam la un an absolut atipic, 2020, când lucrurile s-au întamplat mult mai rapid și oarecum imprevizibil.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Marii producători de petrol îşi vor majora producţia în martie cu 400.000 de barili pe zi

Grupul OPEC+, compus din Organizaţia Statelor Exportatoare de Petrol şi alţi mari producători, a fost de acord să menţină ţinta de a majora producţia de ţiţei în martie cu 400.000 de barili pe zi, pentru a stabiliza creşterea preţurilor pe piaţa petrolieră.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Noile setări de confidențialitate de la Apple afectează profitul giganților tehnologici

Schimbarea de confidențialitate a Apple afectează profitul companiilor de Internet. Anul trecut, compania Apple a adus modificări semnificative la setările de confidențialitate ale sistemului său de operare mobil, permițând utilizatorilor de iPhone să aleagă dacă agenții de publicitate îi pot urmări sau nu.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Analiză: Zeci de mii de IMM-uri ar putea fi închise din cauza scumpirilor

Scumpirea materiilor prime și a serviciilor de suport, dar și creșterea costurilor cu utilitățile, ar putea duce la închiderea a zeci de mii de IMM-uri pentru că nu ar mai putea face față inflației, potrivit unei analize.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Articolul precedent
Articolul următor

Antreprenori de succes la 25 de ani: Carmen și Alexandru Boangher,...

S-au cunoscut în urmă cu patru ani și între timp au devenit și parteneri de viață, dar și fondatorii unei afaceri performante în...

Consiliul Patronatelor ESG din România și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin...

Consiliul Patronatelor ESG din România – CPESGR* reunește cele mai importante voci pe tematica ESG, din cadrul mișcării patronale din România, de alătură...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro