vineri, aprilie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Cele mai mari vânzări pentru Petrom din ultimul deceniu: compania raportează pentru 2021 venituri de 26 miliarde de lei, mai mari cu 32% faţă de 2020, şi un profit în creştere cu 122% la 2,9 miliarde de lei.

OMV Petrom (SNP), cea mai mare companie listată la Bursa de la Bucureşti în termeni de capitalizare, a raportat pentru 2021 venituri din vânzări de 26 miliarde de lei, mai mari cu 32% faţă de anul precedent, şi un profit net în creştere cu 122% la 2,86 miliarde de lei, potrivit raportului publicat joi dimineaţă.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Harta salariilor din IT. Ce salarii primesc programatorii în fiecare judeţ din România. Surpriză uriaşă pe primul loc

Un angajat din IT&C din Cluj a câştigat, în medie, peste 7.700 de lei net în 2020 ♦ În Bucureşti, unde lucrează de patru ori mai mulţi IT-işti decât în Cluj, salariul mediu în IT&C este de 7.000 de lei net.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Nestlé vrea să își dubleze activitatea în România, în următorii 5-10 ani. Care sunt planurile companiei

De 25 de ani pe piața din România, Nestlé este una dintre cele mai cunoscute companii în ceea ce privește alimentele, inclusiv produsele pentru copii. Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager Nestlé România, a declarat că, în următorii cinci-zece ani, compania intenționează să își dubleze activitatea la nivel național.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Reducere de 50%! Anunț bombă de la RCS-RDS. Decizia luată astăzi de companie

DIGI vine cu o surpriză pentru clienți, care începe azi, 1 februarie, și ține toată lumea. Mai precis, DIGI vine cu o nouă ediție a campaniei ”Mobilizarea”.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
În Europa s-au vândut pentru prima dată, mai multe mașini hibride decât diesel

În Europa, vânzările de maşini hibride cu autoîncărcare, care funcţionează atât cu motor cu combustie internă, cât şi cu baterii, le-au depăşit pentru prima dată pe cele diesel în Europa în 2021, deşi cu doar 48 de vehicule, arată datele publicate miercuri de Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), transmite Reuters.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în AlephNews:
Proiectul celor 100 de orașe inteligente și neutre climatic până în 2030

Comisia Europeană a lansat misiunea: 100 de orașe inteligente și neutre din punctul de vedere al impactului asupra climei până în 2030, unul dintre cele mai ambițioase programe ale Uniunii Europene.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Facebook pierde utilizatori sub presiunea TikTok, care atrage tinerii

Acţiunile Meta (Facebook) au scăzut cu aproximativ 20% după ce compania americană a anunţat o creştere a reclamelor sub aşteptări şi că, pentru prima oară, a pierdut utilizatori de pe principala sa rețea socială, relatează joi News.ro.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Antreprenori de succes la 25 de ani: Carmen și Alexandru Boangher,...

S-au cunoscut în urmă cu patru ani și între timp au devenit și parteneri de viață, dar și fondatorii unei afaceri performante în...

Consiliul Patronatelor ESG din România și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin...

Consiliul Patronatelor ESG din România – CPESGR* reunește cele mai importante voci pe tematica ESG, din cadrul mișcării patronale din România, de alătură...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro