joi, noiembrie 30, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:

O mână de ajutor pentru businessurile în dificultate: O directivă europeană care ar putea să fie implementată în România va ajuta antreprenorii să-şi restructureze firmele înainte de a ajunge la insolvenţă

Directiva Europeană 1023/2019 privind insolvenţa şi restructurarea de business ar trebui să fie implementată în legislaţia din România în vara acestui an, moment începând cu care companiile aflate în dificultate financiară vor putea apela la soluţii de sprijin înainte de momentul intrării în insolvenţă.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Elon Musk a propus lanţului McDonald’s să accepte plata cu moneda Dogecoin

Miliardarul Elon Musk, un campion vocal al cripto, vrea ca gigantul fast-food McDonald’s să accepte moneda Dogecoin ca mijloc de plată. McDonald’s a propus în schimb companiei Tesla să accepte Grimacecoin.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
PWC: Piața globală de fuziuni și achiziții a depășit 5 trilioane de dolari în 2021

Piaţa de fuziuni şi achiziţii, la nivel global, a ajuns la o valoare de 5,1 trilioane de dolari în 2021, în creştere cu 57% faţă de anul precedent, reiese din raportul PwC Global M&A Industry Trends 2022.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Peste 25.000 de locuri de muncă, disponibile în România! Iată ce posturi au rămas vacante

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 25.751 locuri de muncă la nivel naţional.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Care este situația actuală de pe piața imobiliarelor din România

România beneficiază de primul indice imobiliar real, care ne informează că avem cele mai accesibile locuințe din ultimii 17 ani. Indicele imobiliar ne informează în ce județe sunt cele mai scumpe locuințe, dar și care este situația actuală de pe piața imobiliarelor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Economia din Coreea de Sud atinge cel mai mare nivel din ultimii 11 ani

BOK se așteaptă ca PIB-ul să crească cu 3% în acest an deoarece cea de-a patra economie ca mărime a Asiei beneficiază de puterea exporturilor de cipuri de computer și de creșterea cheltuielilor publice, deși cazurile locale record de COVID-19 în această săptămână reprezintă o amenințare la adresa consumului.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Studiu: 80% dintre saloanele de înfrumusețare românești spun că veniturile vor crește în 2022

Mai bine de 80% dintre saloanele de înfrumusețare și stiliști autorizați spun că veniturile vor crește în primul trimestru din 2022, în plină pandemie COVID-19, în comparație cu aceeași perioadă din 2022, conform unui studiu realizat de Stailer, platformă românească de rezervări online pentru saloanele de înfrumusețare.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Ministrul Mircea Fechet a participat la evenimentul de lansare a Sistemului...

Ministrul mediului, apelor și pădurilor, Mircea Fechet, a participat astăzi la evenimentul de lansare a Sistemului Garanție-Returnare (SGR), care a avut loc la un...

Despre “Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”, cu...

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 10.00 am,  Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Permanent Placement Director, Adecco...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente