marți, octombrie 3, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Leroy Merlin România a depăşit 3 miliarde de lei afaceri în 2021 şi a recrutat peste 300 de oameni. Frédéric Lamy, CEO: Ne dorim să accelerăm dezvoltarea. Cred că în următorii zece ani la nivelul întregii pieţe de bricolaj ar putea apărea circa 100 de magazine noi în plus, inclusiv magazine de bricolaj cu suprafeţe mai mici în mediul urban

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 19 magazi­ne în România, a sărit pra­gul de 3 miliarde de lei (600 mil. euro) cifră de afa­ceri pe piaţa locală în 2021, ceea ce înseamnă o creştere de peste 38%, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie. Profitul a fost şi el în creştere.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Specialist în energie, despre majorările de preţ „din pix”: „Mitul tuturor facturilor greşite realizate de furnizor este acoperirea perfectă pentru a masca încă o dată adevăratul beneficiar al acestor scumpiri”

Declaraţiile recente ale ministrului Energiei, Virgil Popescu, care spunea despre furnizori că nu au aplicat legea pentru calcularea facturilor în acord cu Legea compesării şi a plafonării, ceea este „o hoţie”, a stârnit reacţii ale specialiştilor în domeniu, care spun că actuala formă de ajutor de stat nu ajută decât o mică parte a consumatorilor …
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Tereos, al doilea mare producător de zahăr din lume, ar putea ieși de pe piața din România

Producătorul francez de zahăr Tereos a încheiat un acord cu cooperativa agricolă Axereal pentru vânzarea participaţiei sale la afacerea lor de malţ şi este în consultări cu sindicatele privind un plan ce vizează închiderea activităţilor din domeniul zahărului din România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Nicolae Ciucă: Menţinerea unui climat de afaceri stabil şi predictibil pentru companii este prioritară pentru Guvern

Premierul și ministrul Agriculturii și Energiei s-au întâlnit cu CEO-ul Azomureș pentru a găsi soluții în contextul creșterii preturilor la energie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Aether este prima cryptomonedă românească ce va fi lansată în spațiu

În rețeaua Binance Smartchain s-a lansat Aether, cryptomoneda românească, la sfârșitul anului trecut, cu capitalizare de piață de 750.000 de dolari și 5.648 de investitori. Inovația acestui proiect ambițios constă în faptul că va ajunge în spațiu și totodată va dezvolta, în viitor, sateliți care să  fie folosiți exclusiv de alte monede digitale.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
ALRO Slatina reduce producția de aluminiu electrolytic

Cel mai mare producător de aluminiu din România, ALRO Slatina, închide de astăzi din halele de producție. Până în februarie, trei din cele cinci hale în care este produs aluminiu electrolitic vor fi închise, anunță reprezentanții companiei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Un site de vanzari de telefoane SH și alte gadget-uri a ajuns să valoreze 5,7 miliarde dolari

Un site lansat în Franța, în urmă cu mai puțin de 8 ani, care face comerț cu telefoane, tablete, laptopuri și alte gadget-uri second-hand, a ajuns acum să valoreze 5,7 miliarde de dolari, în urma unei noi runde de investiții, pe care a primit-o la început de 2022.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor...

Arbitrajul comercial – cea mai eficientă cale de soluționare a disputelor pentru mediul public și privat de afaceri Propusă de însăși comunitatea de afaceri,...

Ambasadorul României numit în Republica Arabă Egipt, în vizită la CCIB

La sediul Camerei de Comerţ si Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a avut loc întâlnirea președintelui Camerei bucureștene, Iuliu Stocklosa, cu E.S. Olivia Toderean,...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente