sâmbătă, mai 25, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Francisc Peli, PeliPartners: Cheia dezvoltării viitoare a României în următorii ani stă în absorbţia şi utilizarea inteligentă a fondurilor UE, într-un cuvânt în investiţii

Francisc Peli este managing partner al casei de avocatură PeliPartners, unul dintre jucătorii importanţi din piaţa de avocatură de business.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Mercedes anunţă revoluţia în domeniul maşinilor electrice. Compania a dezvăluit un model care să depăşească bariera de 1.000 km autonomie

Astfel, Mercedes încearcă să convingă potenţialii clienţi că lipsa infrastructurii de încărcare nu trebuie să fie un impediment în calea achiziţionării unui vehicul electric.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Noi numiri în Grupul Carrefour: Cătălin Samara devine Director al Bringo Internațional

Începând cu 3 ianuarie 2022, Cătălin Samara, Director Operațional și E-commerce și membru al Comitetului Executiv al Carrefour România, preia funcția de Director al Bringo Internațional, având responsabilitatea de a coordona activitatea internațională a serviciului de personal shopping și livrare.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Vești bune pentru clienții Revolut. Revolut Junior, disponibil acum și cu Google Pay

Revolut, aplicația financiară cu peste 1,5 milioane de clienți în România, anunță că Revolut Junior poate fi folosit și cu Google Pay de către adolescenții din Spațiul Economic European, inclusiv România, și Marea Britanie.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Cum poți reduce consumul de energie electrică într-o hală industrială

Într-o perioadă nesigură, din punct de vedere financiar, prețul energiei electrice se află într-un proces de ascensiune continuă. Costul ridicat al procesării deșeurilor, investițiile reduse în domeniul echipamentelor tehnologice moderne, precum și creșterea costului de exploatare a resurselor tradiționale sunt elemente ce contribuie activ la scumpirea tarifelor de energie electrică.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
SpaceX a obținut 337 de milioane de dolari printr-o nouă finanțare

SpaceX a obținut 337 milioane de dolari printr-o finanțare de capital. Informațiile au fost dezvăluite miercuri compania de rachete într-un document. SpaceX, care numără printre investitorii săi pe Alphabet Inc (GOOGL.O) și Fidelity Investments, a atins o evaluare de 100 de miliarde de dolari în urma unei vânzări secundare de acțiuni în octombrie, potrivit CNBC.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Studiu: În pandemie, un sfert dintre tinerii între 18 și 24 ani la nivel mondial au rămas fără loc de muncă

Aproape un sfert dintre tinerii cu vârsta între 18 și 24 de ani la nivel mondial, adică circa 325 de milioane de persoane, și-au pierdut locurile de muncă sau au veniturile diminuate din cauza pandemiei, potrivit unui raport.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Nvidia conduce revoluția industrială a inteligenței artificiale

Există o poveste legată de goana după aur din California, cum că doar câțiva căutători norocoși s-au îmbogățit, însă adevărul e că au existat...

Conferința FOCUS București, eveniment marca CCIB, la a șasea ediție

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) a organizat, în Aula Carol I din sediul său istoric, cea de a șasea ediţie...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,933FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro