vineri, iulie 19, 2024

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
InterstarChim, producătorul Igienol şi BioCarpet, are un nou director general, un expat care a lucrat 15 ani în P&G

Compania de bunuri de îngrijire personală şi a locuinţei InterstarChim, ce are în portofoliu branduri precum Igieniol, Rivex sau Aroxol, l-a numit pe Konstantinos Dontas în funcţia de director general. El a preluat poziţia începând cu data de 2 decembrie, înlocuindu-l, conform datelor ZF, pe un alt expat – Simitzis Panagiotis.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Cum văd investitorii americani mediul de business din România: sistemul de cotă unică, facilităţile fiscale şi impozitul pe dividende fac România atractivă pentru investitori. Cea mai mare grijă rămâne imprevizibilitatea fiscală

Cei mai importanţi trei factori care fac România atractivă pentru investiţii sunt sistemul de cotă unică, facilităţile fiscale din diferite sectoare şi impozitul mic pe dividende (5%), arată ultimul sondaj al AmCham, camera de comerţ româno-americană. Pe de altă parte, cea mai mare îngrijorare pentru investitori rămâne instabilitatea legislaţiei fiscale.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Lanțul de cafenele 5 to go vrea să deschidă 200 de noi locații în 2022

Lanțul de cafenele 5 to go vrea să deschidă 200 de noi locații în 2022, dorind să ajungă la un total de 1.000 de cafenele în România. Totodată, compania vrea să extindă gama de produse. În 2021 au fost deschise până în prezent 90 de cafenele, iar 16 sunt în proces de amenajare, urmând a fi deschise în perioada imediat următoare.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Aplicația românească Autodeal atrage 450.000 de euro de la doi investitori

Aplicația Autodeal, soluție pentru gestionarea costurilor și obligațiilor auto din România, atrage o investiție de 450.000 de euro, de la doi investitori, pentru dezvoltarea de noi funcționalități și integrarea de noi parteneri strategici.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Lagardère Travel Retail anunță dezvoltarea conceptului INMEDIO

Lagardère Travel Retail, lider de piață în domeniul retailului adresat călătorilor, anunță dezvoltarea rețelei Inmedio sub o nouă poziționare susținută de direcții, concepte, categorii de produse și servicii, precum și de canale noi.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
A treia etapă de selectare a voucherelor Rabla a durat un minut

Cele peste 20.000 de vouchere din programul Rabla pentru electrocasnice s-au epuizat într-un minut. Au fost generate 20.700 de vouchere. Astfel, 11.400 au fost generate pentru aspiratoare, 5.369 pentru aparate de aer condiţionat şi 3.931 pentru uscătoare de rufe.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Piața de distribuție TV din România avea 7,8 milioane de abonați la jumătatea anului 2021

Numărul de abonați la televiziune este în declin din cauza scăderii DTH și a IPTV-ului, în vreme ce abonații la cablu sunt în creștere, potrivit unui raport statistic la jumătatea anului 2021, dat publicității de ANCOM, informează Media Expres.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
Amazon, amendă de peste 1 miliard Euro în Italia

Amazon a fost amendată cu 1,13 miliarde de euro de Autoritatea pentru concurență din Italia, pentru abuz de poziție dominantă în piață, potrivit Reuters. Prin practicile sale, gigantul american a afectat companiile concurente în domeniul serviciilor de logistică e-commerce, a spus autoritatea pentru concurență în motivarea deciziei sale.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Ce fac diferit Training Managerii de succes pentru a-și ajuta echipele...

Într-o lume globalizată, comunicarea eficientă cu partenerii de afaceri din diferite colțuri ale lumii este esențială pentru succesul oricărei companii multinaționale. “Barierele lingvistice pot...

Președintele CCIB a participat la Ceremonia deschiderii Ambasadei Republicii Democratice...

Răspunzând invitației E.S. dna. Madurika Joseph Weninger, primul ambasador desemnat al Republicii Democratice Socialiste Sri Lanka în țara noastră, dl. Iuliu Stocklosa, președintele Camerei...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro