luni, septembrie 25, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Bulgaria cumpără de la Azerbaidja gaze naturale la preţuri de patru ori mai mici decât cele de la Gazprom. Iar drumul României spre gazele azere este blocat în Bulgaria

Azerbaidjan vinde Bulgariei gaze naturale la preţuri de patru ori mai mici decât cele cumpărate de la gigantul rus Gazprom, spune un oficial bulgar. Iar Azerbaidjanul caută noi clienţi în Europa.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
(P) Arggo Consulting şi Encorsa au iniţiat un parteneriat pentru a ajuta cât mai multe companii să-şi digitalizeze procesele de afaceri

Arggo Consulting, furnizor local de soluţii şi servicii IT, a iniţiat un parteneriat tehnologic pentru propria platformă de Business Process Management (BPM), Timeqode cu compania românească Encorsa.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Prețul acțiunilor Tesla, în creștere după ce Musk a vândut active de cinci miliarde de dolari ale companiei

Acţiunile Tesla au urcat la Bursa de la Frankfurt, chiar dacă documentele financiare publicate în timpul nopţii au arătat că directorul general Elon Musk a vândut în ultimele zile acţiuni în valoare de aproximativ cinci miliarde de dolari deţinute la producătorul de vehicule electrice.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
Compania Electrica a luat un credit de 750 milioane lei

Echipa de avocați Filip & Company a asistat Societatea Energetică Electrica S.A., unul dintre jucătorii-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, la contractarea unei finanțări în valoare de 750 milioane lei.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Black Friday 2021 la eMAG. Care sunt cele mai interesante produse din ziua reducerilor

Mai sunt doar câteva ore până la debutul Black Friday 2021 în România. Anul acesta, eMAG pune la bătaie 4,5 milioane de produse la preţuri foarte bune. Iată doar câteva dintre ele! Peste jumătate dintre români au de gând să cumpere un produs la reducere cu ocazia acestei campanii de Black Friday, indică un studiu realizat de Kantar România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
Coreea de Sud va construi primul oraș virtual „metavers”

„Metaverse Seoul” va permite locuitorilor să viziteze atracții turistice celebre, să participe la festivaluri și chiar să depună documente la consiliul local într-o primărie în realitatea virtuală. Locuitorii vor putea în curând să asiste la concerte și la locuri turistice celebre sau să se plângă consiliului municipal în legătură cu gropile din oraș, totul prin intermediul realității virtuale.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Forbes.ro:
Cristian Erbașu, Președintele FPSC: Va urma o creștere extrem de mare a prețului manoperei în construcții

Deși inițial s-a crezut a fi o creștere temporară, prețurile materialelor de construcții au explodat efectiv de la începutul anului, înregistrând chiar și majorări de preț de peste 100%.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business24.ro:
Cum afli istoricul prețului unui produs vândut de Black Friday

Noiembrie vine întotdeauna cu reducerile de Black Friday, care se întind de cele mai multe ori toată luna și care promit cele mai bune prețuri din an. De-a lungul timpului au existat numeroase cazuri când s-a confirmat că retailerii creșteau prețurile înainte de eveniment, astfel încât reducerile să pară mai mari decât erau în realitate.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin  Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în...

Ministerul Finantelor continua emisiunile de titluri de stat Fidelis pentru populatie...

Oferta publica initiala primara (IPO) cuprinde cinci emisiuni, in euro si lei, dintre care una este dedicata donatorilor de sange Titlurile de stat...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente