marți, noiembrie 28, 2023

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar:
Lovitură în plin pentru Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească: După introducerea certificatului verde, traficul în magazine a scăzut cu 45%. Dacă situaţia se prelungeşte, impactul în industrie va fi devastator

Certificatul verde, o normă im­pusă de aproximativ două săp­tămâni, care restricţio­nează accesul persoanelor nevac­cinate în malluri, maga­zine de modă sau cos­metice, are efecte şi pe pia­ţa distribuţiei de materiale de construcţii, unde retai­lerii de bricolaj spun că resimt scăderi impor­tante ale traficului de cumpărători şi, implicit, ale vânzărilor.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Magazin:
Cyber Education for Kids

„Cyber Education for Kids” este un program educaţional iniţiat şi dezvoltat de PwC România şi Adfaber, care are ca scop educarea copiilor/tinerilor (elevi de gimnaziu/liceu) în domeniul securităţii cibernetice, pentru a fi în siguranţă în mediul online.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Wall-Street:
Crește numărul firmelor românești care își închid porțile

Numărul firmelor dizolvate a crescut cu 15,31%, în primele nouă luni din acest an, la 22.100, faţă de 19.165, în perioada ianuarie – septembrie 2020, conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) și citate de Agerpres.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Financiarul:
CEC Bank a acordat o finanțare de 5 milioane de lei companiei STS Trading, parte a grupului Bravcod – cel mai mare producător de carne de curcan din România, sub brandul Peneș Curcanul

În prezent, CEC Bank a acordat o finanțare de 5 milioane de lei companiei STS Trading, parte a grupului Bravcod – cel mai mare producător de carne de curcan din România, sub brandul Peneș Curcanul.  Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Capital:
Situație tensionată pentru companiile în insolvență. A fost la cel mai ridicat nivel din ultimii ani

Situație tensionată pentru companiile în insolvență iminentă. Un studiu realizat de specialiștii CITR, liderul pieței de insolvență și restructurare, arată că soarta celor 14.550 de companii de impact din România aflate în dificultate rămâne nerezolvată.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Aleph News:
România și SUA au semnat acordul pentru construirea de centrale cu reactoare nucleare de mici dimensiuni

România va construi primul reactor modular de mici dimensiuni american (SMR), după ce joi a avut loc ceremonia de semnare a parteneriatului între România şi SUA pentru pentru implementarea SMR-urilor în ţara noastră. Cosmin Ghiţă, CEO Nuclearelectrica şi John L. Hopkins, CEO NuScale Power au semnat Acordul de Cooperare (“Teaming Agreement”) pentru implementarea reactoarelor modulare mici (SMR) de tip NuScale în România.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în StartupCafe.ro:
25% dintre joburile de azi vor fi realizate de roboți până în 2025 (analiză)

Până în 2025, peste 25% dintre joburile de azi vor fi realizate de roboți, iar până în 2035 procentul va ajunge aproape de 55%, conform unei analize K2S, companie de soluții de resurse umane, care mai arată care sunt cele mai căutate funcții în viitorul apropiat.
<<Click Aici pentru mai multe informații

Știri Relevante în Business Insider:
How much Netflix pays employees in the US in 2021

Netflix has been staffing up for its next wave of growth that could come from international TV and new areas like video games. With employees on the move across industries amid the Great Resignation, Insider updated its analysis of how much Netflix employees make in the US.
<<Click Aici pentru mai multe informații

 

 

Business Breakfast & Networking Event

un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România și Institutul Bancar Român. Parteneri: Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC,...

Ce este ESG? Pentru cine este ESG?

Ori că știm, ori că nu știm, diverse aspecte incluse în cei trei piloni ESG sunt deja implementate în organizațiile noastre. Când analizăm cerințele specifice...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente