luni, septembrie 25, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleRaluca Culda, Zoom HR: „Dacă o femeie ar avea cel puțin jumătate...

Raluca Culda, Zoom HR: „Dacă o femeie ar avea cel puțin jumătate din încrederea pe care un bărbat o are când vine vorba despre orice vrea să realizeze, nu ar exista nimic care să o poată opri”

Cel mai recent interviu găzduit de Revista Patronatului Român a avut-o invitată pe Raluca Culda, Business Owner Zoom HR, fondatoare a programului de coaching Reinventează_TE, fondatoare, alături de Meda Morariu a programului pentru dezvoltarea inteligenței relaționale în business Moksha Business și Brand Ambassador Elite Business Women Club. Alături de ea am dezbătut starea antreprenoriatului feminin românesc, situația pieței forței de muncă actuale, dar și aspecte care țin de mentalitatea unei femei de afaceri de succes.

Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este scriitor și jurnalist, având la activ patru volume publicate, fost bursier J.W.Fulbright pe scenaristică de film și televiziune (în cadrul New York Film Academy), fost bursier al Uniunii Scriitorilor din România, fost rezident al Festivalului de Literatură și Traducere Iași (FILIT), finalist al concursului de scenarii de lung-metraj HBO-TIFF (2005). În presă, comentează frecvent pe teme sociale, economice și politice pe blogurile Adevărul, fiind de asemenea fost colaborator al publicațiilor România Liberă și Academia Cațavencu, dar și realizator TV în cadrul unor trusturi precum PRO TV, Digi 24 și Prima TV.

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente