marți, octombrie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleProfessional Women’s Network România

Professional Women’s Network România

Invitați:

Ileana Botez, Președinte al asociației PWN România, trei mandate de vicepreședinte și membru în Consiliul de Administrație, membră a asociației din 2016, experiență în piața de capital de peste 30 de ani, 15 ani experiență în guvernanță corporativă și peste 25 de ani în activități de training.

Alina Stoian, Vicepreședinte Marketing și comunicare PWN România – al III-lea mandat, membră din 2016, experiență în antreprenoriat de peste 17 ani, în domeniul branding și comunicare – atât branding personal, cât și branding comercial, implicată în activități de responsabilitate socială și civică.

PWN România s-a înființat în 2011, parte din PWN Global, asociație care cuprinde peste 30 city networks.

PWN Global este condusă de către doi Co-Președinți, din care unul este Doamna Virginia Oțel, care a fost Președinte PWN România timp de cinci ani

Misiunea PWN: egalitatea de gen în conducerea afacerilor – top management și consilii de administrație.

PWN Global s-a înființat în anul 1992, ca o dezvoltare a activităților PWN Paris.

PWN România are peste 200 membre premim, comunitatea extinsă fiind de peste 600 de membre.

Prin activitățile de marketing și comunicare, PWN România acționează pentru a face ca membrele asociației să fie cât mai vizibile, atât în interiorul comunității, cât și în mediul de afaceri și în spațiul public în general.

PWR România sprijină doamnele care doresc să acceadă în poziții de top, atât prin branding personal, cât și mai ales prin dezvoltarea unor programe specifice:
– Femei în Consiliile de administrație;
– Programul de mentorat;
– Trusa pentru antreprenoare la început de drum.

PWN România are în desfășurare proiectul „Muzeul femeilor remarcabile”, un proiect de pionierat care aduce în lumina reflectoarelor realizările deosebite ale doamnelor, la nivel național, internațional și mondial – multe dintre aceste insuficient cunoscute publicului larg.

Programele PWN România încep în luna octombrie și se sfârșesc în luna iunie a fiecărui an.

Finalul ciclului de activitate este marcat în acesta vară printr-o noua ediție a PWN România Garden Party, anul acesta sub conceptul „Leadership of Freedom!”

Pe 12 iulie 2022, începând cu ora 18:30, PWN România vă așteptă la Garden Party, sau mai bine zis la o adevărată Fiesta, în Pine Garden a Hotelului Crowne Plaza, unde vom avea muzică live cu Fabian Sanchez și o mulțime de alte surprize și momente de divertisment!

Organizatorii precizează că „Garden Party nu este doar un eveniment de networking și distracție, este sărbătorirea muncii noastre din ultimul an, a provocărilor pe care le-am depășit și a prieteniei și sprijinului care ne leagă pe toți. Îl dedicăm celor trei programe principale care se încheie în această vară: Academia Women on Boards, Programul de mentorat și Setul de instrumente pentru femei antreprenori, dar și potențialului inepuizabil al planurilor noastre de viitor pentru fiecare pilon. Așadar, alăturați-vă nouă pentru a sărbători comunitatea noastră, realizările și viitorul nostru! Pentru a suporta costurile acestui eveniment care se desfășoară pe scară largă, am stabilit o taxă simbolică pentru non-membri de 45 de euro.”


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

Parteneriat PWN Romania – Dynamic Business Connection

PWN România mobilizează o rețea de parteneri în sprijinul promovării leadership-ului feminin  Alături de noile ediții ale programelor sale tradiționale, Professional Women’s Network România lansează în...

OFA: Promovarea antreprenoriatului feminin este importantă pentru întărirea dialogului social în...

OFA militează pentru adoptarea unui cadru legislativ care să reglementeze egalitatea de gen și de șanse și susține faptul că implicarea femeilor în toate...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente