miercuri, martie 22, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticolePiramida educației, o nouă serie de emisiuni, videopodcas-uri online

Piramida educației, o nouă serie de emisiuni, videopodcas-uri online

Piramida educației – pornind de la un concept creionat de Mihai Sandu, Fondator NORMEDIA, s-a dezvoltat proiectul unei noi serii de emisiuni, a unui parteneriat NORMEDIA & Revista Patronatului Român, care se alătură celorlalte emisiuni și parteneriate difuzate online de revista noastră.


👉Vezi exemple: „The right business choice”, „Redefinim orizontul afacerilor”, „Ro Business life”, „Ro Business Storytelling”, „Life beyond business”, „Educatie, antreprenoriat si antreprenoriat social” sau lista de playlist-uri.


Ne-am propus ca, împreună cu unul, până la trei invitați (pentru varianta online sau hibrid – mai mulți invitați) să realizăm interviuri și dezbateri, să prezentăm știri relevante – subiecte care să aducă în atenția opiniei publice educația civică, financiară, antreprenorială, juridică sau pentru sănătate, despre formarea profesională continuă și dezvoltare personală, despre atitudine, aptitudini și idei inovative.

,,Am fost și voi fi un promotor al educației de calitate. Doar prin educație putem construi o societate puternică bazată pe principii și pe valori. ,,Analfabeții zilei de mâine nu vor fi persoanele care nu știu să scrie și să citească; vor fi cei care nu au învățat cum să se dezvețe de ce au fost învățați.’’, a precizat, cu viziune și dedicare, Mihai Sandu, Fondator NORMEDIA. vezi mai mult

Crizele, situațiile de excepție, arată adevărații leaderi. Se spune că, în timp de acalmie, nu trebuie să ai calități deosebite pentru a atinge obiectivele organizaționale atunci când ai la dispoziție resurse, proceduri, o piață care este deja formată, puse la dispoziție de cei care au contribuit înaintea ta.

Ce faci atunci când situațiile excepționale te pun în fața lipsurilor și provocărilor de orice fel?

Până mai ieri se vorbea despre faptul că trăim într-un mediu „în continuă schimbare”, iar standardele, procedurile și programele de formare profesională în management afișau din abundență soluții, metode și tehnici de a face față provocărilor.

Astăzi, după o criză medical ce a generat schimbări și provocări pe care le credeam de o magnitudine ce nu mai poate fi atinsă, urmează un conflict ce generează în lanț crize de natură energetică, alimentară, umanitară care, suprapuse peste efectele pandemiei care nu au încetat să se producă, creionează un mediu de turbulențe majore.

Un articol din septembrie 2021 din World Economic Forum, notează: „Pandemia de COVID-19 a reprezentat provocări după provocări pentru vieți și mijloacele de trai din întreaga lume, aducând o atenție suplimentară asupra liderilor și scoțând în evidenta și mai mult importanța unui leadership responsabil.” Una dintre concluziile articolului: „Liderii responsabili investesc în comunitățile lor locale.” vezi mai mult

Cum facem să avem lideri performanți?

Departe de a avea pretenția de a pune în piață un produs care să contribuie semnificativ la formarea celor mai performanți leaderi, avem speranța că „Piramida educației” va reuși să atragă atenția și să pună pe masă un instrument util pentru dezvoltare personală accesibil mediului antreprenorial, mediului de afaceri și, în general, tuturor celor interesați de o evoluție continuă, ca o mică contribuție la dezvoltarea leaderilor și a soluțiilor de mâine.

Prima emisiune o înregistrăm pe 6 iulie și va fi disponibilă pe pagina de social media și canalul de youtube Revista Patronatului Român începând de joi și va fi publicată de NORMEDIA.

Implică-te și tu! Trimite ce subiecte vrei să urmărești pentru dezvoltarea ta personală ori, dacă apreciezi că poți să te implici în prezentarea unui subiect de actualitate pe aceste teme – dă de veste!

Persoane și date de contact:
Mihai Sandu, tel.: 0762429118, email: mihaita.sandu.16@politice.ro


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

🟩 Bursa de Valori București a închis ședința de tranzacționare de...

Cea mai mare creștere, de 0,61%, a fost înregistrată de ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse...

🟥 Prima ședință de tranzacționare a săptămânii la BVB se încheie...

Cea mai mare scădere, de 1,42%, a fost înregistrată de BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de...

🟩 Indicii bursieri la închiderea ultimei ședințe de tranzacționare a săptămânii...

Cea mai mare creștere, de 0,43%, a fost înregistrată de BET AeRO, indice ce reflectă evoluția companiilor reprezentative de pe piața AeRO Indicele de referință...

🟥 Indicii bursieri la închiderea ședinței de tranzacționare la Bursa de...

Cea mai mare scădere, de 0,43%, a fost înregistrată de BET-FI, indice ce reflectă evoluția societăților de investiții financiare (SIF-uri) Indicele de referință al pieței...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,748FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img