vineri, decembrie 9, 2022
AcasăREVISTA ONLINEArticolePentru tinerii antreprenori: “nu trebuie să își imagineze ca vor avea mult...

Pentru tinerii antreprenori: “nu trebuie să își imagineze ca vor avea mult timp liber […] persoana respectivă trebuie să fie conștientă că se aventurează într-o viață destul de solicitantă”

Un interviu al Revistei Patronatului Român le-a avut ca invitate pe Aura Icodin, fondator centrul de limbi straine A_Best și pe Loredana Costina, avocat asociat la societatea de avocatură Corobană și Asociații.

Aura se definește pe sine folosind două cuvinte și anume: Educație și Antreprenoriat. Aura este la bază cadru didactic, iar acum 13 ani a pus bazele centrului de limbi străine A_Best. Un procent de 70% din activitatea companiei se concentrează pe organizarea de cursuri de limbi străine pentru angajații din corporații, cu preponderență engleză-franceză-germană, pe oferirea de servicii de traducere și audit lingvistic și cursuri în limba română pentru străini.

“Instituim mici scoli temporare de limbi străine în cadrul companiilor”. A_Best deține și o divizie pentru persoanele fizice ce organizează și cursuri în sistem deschis pentru persoanele doritoare.

Cât despre Loredana Costina, aceasta este avocat, cu o experiența în avocatură de peste 6 ani, de 4 ani asumându-și și rolul de antreprenor. Loredana a fondat o societate de avocatură împreună cu partenerul ei Adrian Corobană.

Serviciile pe care societatea le oferă pleacă de la momentul înființării unei firme, la momentul în care se redactează primele contracte, rezolvarea unor probleme juridice pentru antreprenori, societăți mici și mijlocii care au nevoie de consultanță legală, de asemenea și litigii.

Societatea are și clienți persoane fizice în special în litigii ce privesc contracte, partaje și uneori litigii ale persoanelor fizice împotriva altor societăți.

“Abordam drept civil și comercial, iar partenerul meu, Adrian Corobană abordează și chestiuni de drept penal” a spus Loredana.

espressocafe.ro
nemira.ro
george.bcr.ro

postări recente:

spot_img
7,684FaniÎmi place
206AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

decathlon.ro

Evenimente:

Viziune în afaceri

🎥 De BINE 22.23.01

watchshop.ro