sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticolePentru tinerii antreprenori: “nu trebuie să își imagineze ca vor avea mult...

Pentru tinerii antreprenori: “nu trebuie să își imagineze ca vor avea mult timp liber […] persoana respectivă trebuie să fie conștientă că se aventurează într-o viață destul de solicitantă”

Un interviu al Revistei Patronatului Român le-a avut ca invitate pe Aura Icodin, fondator centrul de limbi straine A_Best și pe Loredana Costina, avocat asociat la societatea de avocatură Corobană și Asociații.

Aura se definește pe sine folosind două cuvinte și anume: Educație și Antreprenoriat. Aura este la bază cadru didactic, iar acum 13 ani a pus bazele centrului de limbi străine A_Best. Un procent de 70% din activitatea companiei se concentrează pe organizarea de cursuri de limbi străine pentru angajații din corporații, cu preponderență engleză-franceză-germană, pe oferirea de servicii de traducere și audit lingvistic și cursuri în limba română pentru străini.

“Instituim mici scoli temporare de limbi străine în cadrul companiilor”. A_Best deține și o divizie pentru persoanele fizice ce organizează și cursuri în sistem deschis pentru persoanele doritoare.

Cât despre Loredana Costina, aceasta este avocat, cu o experiența în avocatură de peste 6 ani, de 4 ani asumându-și și rolul de antreprenor. Loredana a fondat o societate de avocatură împreună cu partenerul ei Adrian Corobană.

Serviciile pe care societatea le oferă pleacă de la momentul înființării unei firme, la momentul în care se redactează primele contracte, rezolvarea unor probleme juridice pentru antreprenori, societăți mici și mijlocii care au nevoie de consultanță legală, de asemenea și litigii.

Societatea are și clienți persoane fizice în special în litigii ce privesc contracte, partaje și uneori litigii ale persoanelor fizice împotriva altor societăți.

“Abordam drept civil și comercial, iar partenerul meu, Adrian Corobană abordează și chestiuni de drept penal” a spus Loredana.

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar: Guvernul şi Coaliţia pentru Dezvoltarea României au semnat un acord de colaborare privind consultarea pe şase teme strategice pentru...

Redefinim orizontul afacerilor: Adina Tarry & Cezar Iulian Armașu – Partenerii...

În emisiunea „Redefinim orizontul afacerilor” de săptămâna aceasta, Cezar Iulian Armașu împreună cu Adina Tarry au discutat despre cum să ne alegem partenerii de...

Revista Presei

Știri Relevante în Ziarul Financiar: BestJobs: Tinerii încep să caute joburi sezoniere sau internship-uri: 43% dintre ofertele de muncă se adresează candidaţilor fără experienţă...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img