marți, iunie 25, 2024

MESAJ CETĂȚENESC

Având în vedere că suntem în mijlocul unei crize, poate cea mai gravă din 1989 pană acuma, și fiind vorba despre români, despre România, despre ceea ce trebuie să facem acum, nu mai târziu , vă trimit acest mesaj.

Am declarat de multe ori că noi suntem o instituție apolitică, dar nu indiferenți față de cei care influienteaza viața politică , economică și socialea a Românilor.

Suntem din nou în față unor alegeri generale foarte dificile și din nou avem obligația cetățenească să alegem Oameni de valoare indiferent de culoare politică, numai că de această dată nu putem să zicem că nu suntem bine informați .
Nu trebuie să analizăm ultimii 30 de ani, ci sunt suficienți ultimii 2,3 ani pentru a vota în deplină cunoștință.

Considerăm că o participare masivă la alegerile generale este singura acțiune care poate să răspundă la dezideratele poporului nostru în fața unui viitor care apare deosebit de sumbru și cu imense privațiuni morale și materiale.
Să auzim numai de bine și să ne vedem cu toții la VOT.

Presedinte,
Gheorghe Naghiu

  • Tags / Etichete / rubrici:
  • social

Rezultatele de mediu, social și guvernanță (ESG), tot mai importante pentru...

Tendințele și preocupările generale privind sustenabilitatea, cât și țintele internaționale de responsabilitate accelerează preocuparea companiilor pentru componentele care țin de mediu și responsabilitate socială....

Bursa Antreprenorilor Sociali

Dezbaterile pe tema “Antreprenoriat social – studii de caz, surse de finantare” continuă joi, 1 aprilie 2021, ora 16:00. Evenimentul se va desfăsura în sistem...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro