marți, martie 21, 2023
AcasăEvenimenteMasa rotundă de afaceri India-România

Masa rotundă de afaceri India-România

Europe India Centre for Business & Industry, NORMEDIA România și Sandu Pro Media organizează Masa rotundă de afaceri India-România, o întâlnire de business virtuală, care oferă o ocazie excelentă companiilor românești să descopere oportunități nelimitate pe piața indiană.

,,Faceți-vă simțită prezența pe o piață în continuă creștere, creșteți oportunitățile de export și descoperiți noi oportunități de colaborare. Acest eveniment unic de networking virtual va oferi antreprenorilor oportunitatea ca firmele românești să își promoveze serviciile și produsele.

IMM-urile cu capital privat indian vor participa la acest eveniment, așa că nu ratați șansa de a vă face vizibilă afacerea pe o piață indiană în continuă creștere.” declară antreprenorul Mihai Sandu, Owner NORMEDIA România și Sandu Pro Media.

Având-o ca moderator pe Meena Cristiana, vicepreședinte de onoare EICBI România, această masă rotundă va fi o legătură puternică între antreprenorii din România și India. Participând la acest eveniment, veți avea acces la oportunități unice de colaborare și parteneriat cu India, care vă vor ajuta să vă creșteți șansele de export și de dezvoltare a afacerii.

Numărul de participanți este de 20 de companii.

“Suntem aici pentru a fi o legătură puternică între dumneavoastră și antreprenorii indieni. Veți avea sprijinul nostru înainte și după eveniment, așa că nu ezitați să vă alăturați nouă în această călătorie extraordinară!”, a declarat Meena Cristiana, Vice-Președinte EICBI România.

Condiții de participare:

 • Participarea se bazează pe selecția companiilor înregistrate din India/România care îndeplinesc cerința minimă de 50 de angajați sau o cifră de afaceri anuală de 100.000 de euro.
 • Această conferință se adresează antreprenorilor, corporațiilor care doresc să se extindă în India sau România, avocaților, notarilor sau altor profesioniști independenți, liderilor comunității din România/India. 

Înscrierile vor avea loc în perioada 15 februarie – 12 martie 2023.

 • Înscrieri până la data de 1 martie 2023 – 80 euro
 • Înscrieri în perioada 7 -12 martie 2023 – 90 euro
 • Înscrieri în data de 12 martie 2023 – 100 euro

La finalul conferinței, veți primi o listă cu participanții și datele de contact ale acestora.

BONUS! Veți primi și 3 sesiuni de consultanță:

 • Consultanță de afaceri pentru intrarea pe piața din India oferită de Sujit Nair, președintele EICBI
 • Articol promoțional/interviu + consultanță de afaceri pentru intrarea pe piața din România oferită de Mihai Sandu de la Normedia
 • Sesiune de prezentare culturală oferită de Meena Cristiana, vicepreședinte de onoare EICBI în România 

Despre organizatori:

Sujit Nair- MBA, MSc, FRSA Președinte EICBI – Europe India Centre for Business Industry

 • Sujit, prezentat de Forbes, Diplomatic Courier, Times of India și alte țări naționale și publicații internaționale, a jucat un rol în marketingul Indiei în Marea Britanie Coridorul India/UE India în ultimii 11 ani.
 • Sujit a reunit în cadrul EICBI peste 3000 de participanți prin organizarea a 26 de summit-uri la Parlamentul Marii Britanii de la Londra, trei summituri la Parlamentul European de la Bruxelles și mai multe vizite ale delegațiilor de deputați din Europa în India și summit-uri virtuale.
 • EICBI este o organizație multilaterală care promovează relațiile comerciale între Uniunea Europeană și India, dar și între India și Marea Britanie
 • http://www.eicbi.org

 Moderator Meena Cristiana Vicepreședinte de onoare al EICBI România , Solistă vocală, Voice Over

 • Pentru interpretarea și producția bhajan-ului „Vaishnava jana to ” la sărbătorirea a 150 de ani de la nașterea liderului spiritual Mahatma Gandhi, Meena Cristiana a reprezentat România în 2018, alături de alți artiști din 125 de ță Pentru această producție muzicală, Meena Cristiana a fost felicitată de Prim-Ministrul Indiei,Domnul Narendra Modi, prin contul personal de Twitter și a primit și un certificat de apreciere de la Ministerul Afacerilor Externe, India.
 • În martie 2022 a fost voluntar al Ambasadei India în România- Operation Ganga
 • A fost aleasă de EICBI #EuropeIndia40leaders pentru promovarea culturii indiene în România.
 • A realizat interpretarea imnului național Jana Gana Mana dar și cover-uri după diverse piese de bollywood Yadoon ki Baarat, Chura Liya, Zara Zara, Ae dil musikil, Tum Hi Ho, Pattakha Guddi.
 • Linked In

NORMEDIA – O agenție de presă independentă din România care oferă jurnalism antreprenorial dedicat comunității de afaceri din România. https://www.normedia.ro/

Sandu Pro Media– agenție condusă de Mihai Sandu cu servicii de consultanță fonduri europene și marketing

Parteneri media: Revista Patronatul Român, TheBizz

Consolidarea sistemului energetic național: MIPE lansează în consultare publică capitolul REPowerEU,...

Situația geo-politică și economică a Uniunii Europene și, în particular a regiunii României, s-a schimbat substanțial de la momentul adoptării Planului Național de Redresare...

Industria HORECA se prezintă!

După o pauză de 2 ani, Salonul de Dotări Hoteliere Mobilier, Alimentație Publică și Oferte Turistice revine la Pavilionul Expozitional Mamaia, în perioada 23 -...

Drumul hârtiei – din păduri responsabil gestionate, până pe rafturile magazinelor

Când aleg un produs din hârtie de pe rafturile supermarketurilor, mulți clienți nu bănuiesc ce drum lung au avut de străbătut unele produse, prin...

Comunicat privind poziția Asociației Comunitatea Armână din România

Asociația Comunitatea Armână din România, luând act de manifestările în pregătire la București pentru cinstirea memoriei clericului ortodox armân Papa Lambru Balamace, la 109 ani...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img