vineri, martie 1, 2024
AcasăREVISTA ONLINEArticoleExperiența MabIT la GoTech World 2023: Inovații și Strategii Omnichannel în Contextul...

Experiența MabIT la GoTech World 2023: Inovații și Strategii Omnichannel în Contextul Afacerilor Moderne

În perioada 8-9 noiembrie 2023, echipa MabIT a participat la GoTech World, desfășurat la Romexpo București. Evenimentul a reprezentat o platformă esențială pentru învățare, networking și descoperirea de noi perspective în domeniul tehnologiei.

Reprezentantele MabIT, Bianca Stan și Marina Cașcaval, au împărtășit expertiza lor în business și marketing pe scena Retail & e-Commerce. Prezența MabIT a fost consolidată și prin intermediul unui stand dedicat, facilitând interacțiunea directă cu participanții interesați.

Impresii și Învățăminte de la GoTech World

Evenimentul a oferit ocazia ideală pentru echipa MabIT de a explora modul în care tehnologia, în special inteligența artificială, poate optimiza procesele de afaceri.

Tematica AI-ului s-a regăsit în multe dintre prezentările de pe cele 11 scene ale evenimentului:

 • Main Stage
 • Sustainability Stage
 • Retail & E-Commerce Stage
 • Cybersecurity Stage
 • AI Stage
 • Java Stage
 • DevOps Stage
 • Business Transformation Stage
 • Smart City & Mobility Stage
 • Product & UX Design Stage
 • .NET Stage

Tema centrală a conferinței, „AI Builds Tomorrow”, a subliniat faptul că inteligența artificială nu mai este un concept al viitorului, ci o realitate palpabilă a prezentului care a devenit parte integrantă a afacerilor din orice domeniu.

Omnichannel în Marketing: Definiție și Aplicații

În cadrul prezentării lor, Bianca Stan și Marina Cașcaval au explicat procesul prin care un client trece atunci când face achiziții și felul în care interacțiunea sa cu brandul poate influența decizia de cumpărare.

În experiența acumulată prin implicarea în dezvoltarea a peste 100 de afaceri, Bianca Stan a identificat că cei mai mulți dintre consumatori ajung să cumpere de la o afacere nu produsul sau serviciul, ci experiența. Din acest motiv, strategiile omnichannel în marketing se concentrează pe crearea unei experiențe de cumpărături coerente și unitare, indiferent de canalul folosit de clienți. Această abordare integrată asigură că fiecare canal de comunicare susține un mesaj unitar, facilitând astfel călătoria clientului și îmbunătățind experiența acestuia.

Prin inovație, testare continuă și adaptare constantă, strategiile de marketing omnichannel asigură afacerilor poziții favorabilă în piața în care se află și atingerea obiectivelor de business definite.

Abordarea MabIT: Strategii personalizate pentru fiecare client

MabIT își concentrează activitatea pe realizarea de strategii omnichannel personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Prin experiența acumulată, MabIT susține afacerile în crearea de experiențe memorabile pentru consumatori, integrând eficient diferitele canale digitale de promovare.

Implementarea strategiilor omnichannel poate revoluționa modul în care antreprenorii interacționează cu clienții lor. Aceste strategii nu doar că îmbunătățesc experiența de cumpărături, dar contribuie și la creșterea loialității clienților, a vânzărilor și a notorietății brandului.


Smart chess for smart business

În șah te familiarizezi și exersezi concepte de strategie și tactică – concepte ce au apărut și s-au dezvoltat în arta războiului. În afaceri se...

Future Trends. Din pasiune pentru sustenabilitate

Seria de evenimente "360 professional business breakfast events" a apartut ca o dezvoltare a conceptului "The Right Business Choice" – serie de emisiuni video...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro