vineri, decembrie 1, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleKristine Bago: „cea mai importantă foaie cu care pleci în viață este...

Kristine Bago: „cea mai importantă foaie cu care pleci în viață este cea cu obiectivele tale pe termen scurt, mediu și lung”

Dr. Kristine Bago este antreprenoare în domeniul serviciilor financiare de aproape 2 ani de zile. Încă din copilărie, Kristine și-a dorit o carieră  în domeniul financiar. Aceasta lucrează de la vârsta de 15 ani, este la bază programatoare, a lucrat 4 ani în marketing și sales, iar odată cu intrarea la facultate și-a urmat cariera mult visată.

În timpul facultății a lucrat la un cabinet local de audit și consultanță financiară, iar în ultimul an de facultate aceasta a castigat cel mai important concurs oferit atunci de un Big4 – PwC (Jumpstart to Trusted Business Advisors), lucrând aproape 6 ani în cadrul marilor companii de consultanță și audit din lume.

Kristine a continuat permanent să își îmbogățească latura academică, pe langă un Master în Audit Financiar-Contabil și un Doctorat în Management, aceasta a obținut și alte certificări locale și internaționale necesare profesiei sale.

După construirea unui brand personal și dezvoltarea unei aplicații de audit care automatizează în proporție de 80% toate procesele, procedurile și testele de audit, Kristine a decis să își intemeieze propria companie la vârsta de 28 ani.

La nici 2 ani de la inființarea companiei, Kristine pregătește pentru anul 2023-2024 scalarea la nivel internațional: în Dubai, Istanbul și Viena.

Aceasta spune despre ea că este „pachetul complet” și că fără multă muncă nu poți realiza nimic.

Conferința Business 360 Men and Women in Business – Speakeri Panel...

Conferința Business 360 Men and Women in Business a avut loc pe 22 iunie, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, eveniment organizat de...

SmartLab 5.0 – INACO, inițiativa pentru competitivitate, la Buchatest Tech Week

Interviu cu Andreea Maria Paul, președinte INACO despre cel mai nou Start Lab 5.0 Ce ne spui despre Smart Lab? Smart Lab este cel mai...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente