marți, noiembrie 28, 2023
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiInedit: “OUT OF OFFICE FEST “– un festival rock dedicat dezvoltării culturii...

Inedit: “OUT OF OFFICE FEST “– un festival rock dedicat dezvoltării culturii antreprenoriale în Romania

Revista de business Club Antreprenor organizează Sâmbătă, 18 iunie 2022, la Arenele Romane din București, prima ediție OUT OF OFFICE FEST. Din line-up fac parte unele dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România: COMA, The Mono Jacks, byron, Sarmalele Reci, E.M.I.L. și Rockabella.

Evenimentul, dedicat mediului de afaceri și antreprenoriatului românesc și nu numai, este o formă inedită de a aduce împreună antreprenori din toate domeniile de activitate, iubitori de muzică rock.

”Antreprenorii reprezintă motorul dezvoltării economice în toate statele civilizate. Dacă multinaționalele contribuie cel mai mult la bugetul de stat, la cel al asigurărilor sociale și la bugetele locale, IMM-urile cu capital românesc sunt responsabile de soarta a peste trei milioane de angajați. Prin intermediul OUT OF OFFICE FEST ne dorim să contribuim la dezvoltarea unei culturi a antreprenorialului în România, să-i aducem laolaltă pe cei care pun umărul activ la dezvoltarea mediului de afaceri românesc și să ne bucurăm de o seară de muzică bună” declară Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro.

În acest moment, un bilet costă 130 lei, existând și oferta 3+1 gratis.

https://www.ambilet.ro/tc-events/out-of-office-fest-2022/

De remarcat că organizatorii au decis să redirectioneze din 25% din profitul festivalului către Asociația Nord (care adună fonduri, materiale și organizează achiziții, logistică și transporturi pentru centrele de tranzit din nordul țării) pentru sprijinul refugiaților din Ucraina!


Cezar Iulian Armasu
Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

Business Breakfast & Networking Event

un eveniment organizat de Consiliul Patronatelor ESG din România și Institutul Bancar Român. Parteneri: Camera de Comerț Belgia – Luxemburg – România – Moldova BEROCC,...

BEROCC organizează „Cluj Belgian Business Days” în perioada 16-17 noiembrie 2023

Camera de Comerț Belgia-Luxemburg-România-Moldova (BEROCC), cu sprijinul Organizației Femeilor Antrepronor UGIR (OFA UGIR), Transilvania IT Cluster și Consiliul Patronatelor ESG din România, vă invită...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente