luni, iulie 22, 2024
AcasăFormare profesionalaAnunturi HRUn eveniment ce marchează misiunea A_BEST de globalizare a mediului de afaceri...

Un eveniment ce marchează misiunea A_BEST de globalizare a mediului de afaceri românesc

Revista Patronatului Român, partener media al evenimentului organizat de Centrul de Limbi Străine A_BEST cu titlul „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ediția a VII-a, vă invită alături de gazda Aura Icodin să vă înscrieți să participați la acesta conferință programată pentru joi, 5 mai 2022, de la orele 18.00, la Palatul Noblesse din București.

Evenimentul, organizat cu sprijinul partenerilor: BioNike, Domeniul Bogdan, DPH, Dynamic Business Connections, Elite Business Women Club, InspirAction, Nexus, One Production – media & events, Open4Business, StarPerforming, TBS – Total Business Solutions, UndeLucram.ro și parteneri media Comunicatedepresa.ro, Revista Patronatului Român se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaționale, managerilor din companii, precum și antreprenorilor.

Un bun prilej de a cunoaște preocupările managerilor și specialiștilor de resurse umane și a antreprenorilor din diverse domenii despre internaționalizarea afacerilor, globalizarea mediului de afaceri și rolul competențelor de comunicare în mai multe limbi în creșterea și dezvoltarea afacerilor.

Din panelul moderat de Mădălina Samoilă, Jurnalist, Public Speaker & Media Trainer, vor face parte, în calitatea de speakeri (în ordine alfabetică):

  • Ileana Botez – Head of Listing & Coordinator of Fluent în Finance educațional program, Bursa de Valori București;
  • Mădălina Ciinaru – Head of Bucharest Office British Romanian Chamber of Commerce;
  • Loreda Dragomir – Director Permanent Placement, Professional Recruitment Executive Search Division, Adecco România;
  • Laura Drăghici – Employee Experience Manager, Teleperformance;
  • Andreea Socol – Presales Director DRUID;
  • Costin Tudor – CEO Undelucram.ro

Gazda evenimentului va fi Aura Icodin, Founder & CEO – Centrul de Limbi Străine A_BEST. Invitații se vor bucura și de un recital de voce special, oferit de solista Meena Cristiana, în stilurile jazz și bossa nova.

Detalii și înscrieri: https://www.facebook.com/events/3142383619355408?ref=newsfeed


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Consiliul de instruire în industria construcțiilor

A devenit de la sine înțeles, atunci când întrebi un antreprenor sau un manager despre principalele provocări cu care se confruntă, să auzi că...

Confederația Patronală Concordia, în parteneriat cu KPMG lansează studiul “Analiza Pieței...

14 Februarie 2023 - Confederația Patronală Concordia, în parteneriat cu KPMG în România, a lansat studiul Analiza Pieței Muncii în România, parte a efortului de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,918FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro