vineri, martie 24, 2023
AcasăREVISTA ONLINEArticoleForumul "Asigurarile de sanatate - o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar"

Forumul „Asigurarile de sanatate – o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar”

Forumul „Asigurarile de sanatate – o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar

Forumul „Asigurarile de sanatate – o solutie viabila pentru dezvoltarea sistemului sanitar” se va desfasura online, joi – 27 mai a.c. Dezbaterile vor fi gazduite de platforma Zoom si vor fi transmise live pe canalul de Facebook XPRIMM, reunind atat specialisti din piata asigurarilor, cat si din mediul politic. Evenimentul este sustinut in calitate de Partener Media de Revista Patronatului Roman.

La eveniment vor participa reprezentanti de top ai Parlamentului, ai Ministerului Sanatatii, ai CNAS – Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, ai ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara, ai companiilor de asigurari si brokeraj de asigurari, ai companiilor farmaceutice, ai asociatiilor de pacienti si ai mass-media de specialitate.

Printre vorbitori, alaturi de specialistii din industria asigurarilor, se vor numara: Diana PAUN, Consilier Prezidential – Administratia Prezidentiala, Attila LASZLO, Secretar, Comisia pentru Sanatate Publica, Senat, Nelu TATARU, Presedinte, Comisia de Sanatate si Familie, Camera Deputatilor, Adrian GHEORGHE, Presedinte, CNAS – Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Dan ZAHARESCU, Directorul Executiv al ARPIM -Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente.

Evenimentul se va desfasura intre orele 10.00 – 13.00, iar principalele teme de dezbatere sunt:

  • Reforma sistemului de sanatate – intre experienta internationala si realitatile romanesti
  • Asigurarile de sanatate, solutie pentru dezvoltarea durabila a sistemului sanitar
  • Finantarea asigurarilor de sanatate – provocari legislative

Forumul isi propune sa reuneasca reprezentantii autoritatilor, societatilor profesionale, pacientilor, finantatorii si investitorii din sistemul de sanatate din Romania, pentru a analiza atat oportunitatile de actiune sinergica pentru dezvoltarea financiara a sectorului medical, cat si principalele provocari intampinate in procesul de reformare a modelului de asistenta medicala in Romania.

Evenimentul este sustinut de Mercer Marsh Benefits, in calitate de Partener Principal, precum si de EUROINS, SIGNAL IDUNA, FivePlus si INTER Broker, in calitate de Parteneri. De asemenea, Forumul se desfasoara cu sprijinul Medical Check-In si COPAC – Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania.

Asigurarile de sanatate au cumulat in anul 2020 prime brute subscrise in valoare de aproximativ 451 milioane de lei, in crestere cu 18,38% fata de aceeasi perioada a anului 2019. Anul trecut, societatile de asigurare autorizate si reglementate de ASF au raportat indemnizatii brute platite, cumulat pentru cele doua categorii de asigurari, in suma de aproximativ 213 milioane lei.

Va puteti inregistra la conferinta prin accesarea acestui link.


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Revista de cultura, sah si business Pallas Athena - https://pallasathena.ro/

Organizații patronale: inițiativa APA – Asociația Patronală a Apei

🎤 Invitat: Daniela Marișcu, antreprenor și investitor, grupul de inițiativa APA - Asociația Patronală a Apei 🎬 Host: Cezar Iulian Armașu, Director Revista Patronatului Român https://www.youtube.com/watch?v=j7DrSaj_ECg Organizație...

indicii bursieri la închiderea ședinței de tranzacționare la BVB de miercuri,...

Cea mai mare creștere, de 0,61%, a fost înregistrată de BET-NG, indicele companiilor din sectorul energetic. Indicele de referință al pieței locale de capital BET,...

🟩 Bursa de Valori București a închis ședința de tranzacționare de...

Cea mai mare creștere, de 0,61%, a fost înregistrată de ROTX, indice dezvoltat de BVB împreună cu Bursa de Valori din Viena (Wiener Borse...

🟥 Prima ședință de tranzacționare a săptămânii la BVB se încheie...

Cea mai mare scădere, de 1,42%, a fost înregistrată de BET-TR, indice ce reflectă atât evoluția preturilor companiilor componente, cât și dividendele oferite de...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,750FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img