vineri, iulie 1, 2022
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaFONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027 REGIUNEA SUD-VEST - un concept ”Invest...

FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027 REGIUNEA SUD-VEST – un concept ”Invest in” –

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest, cu sprijinul BCR, a organizat astăzi, 17 iunie, în Craiova, evenimentul “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027”, cel de-a 6-lea eveniment din seria “Invest in”.

“Invest in” este un program de promovare a oportunităţilor de finanțare și dezvoltare la nivel regional prin organizarea unei serii de evenimente specifice în parteneriat cu Autoritățile pentru Dezvoltarea României (ADR) din fiecare regiune a țării, vizând dezvoltarea mediului de afaceri din regiune.

Astfel, sub tema “FONDURI EUROPENE PENTRU IMM-URI 2021-2027” și în prezența a peste 200 de antreprenori, evenimentul de astăzi a dezbătut principalele oportunități de finantare și dezvoltare a mediului de afaceri la nivelul regiunii Sud-Vest alături de următorii speakeri:

 • Florin JIANU, Preşedinte CNIPMMR
 • Ioan Marcel BOLOŞ, Ministrul investițiilor și proiectelor europene (online)
 • Dorin-Cosmin VASILE, Președinte Consiliul Județean Dolj
 • Mariana-Venera POPESCU, Subprefect Instituția Prefectului Județul Dolj
 • Ștefan Cătălin CATANĂ, Director general interimar, ADR Sud-Vest
 • Oana BÂRA, Head of Financing Programs BCR
 • Dumitru NANCU, Director General FNGCIMM
 • Gabriel VLĂDUȚ, Director IPA CIFATT Craiova
 • Daniel-Cristian ANUȚA, Director Executiv A.I.M.M.A.I.P.E. Craiova
 • Valentin CRISTEA, Preşedinte Asociația Federația Patronatelor din Regiunea Oltenia (moderator)

În cadrul dezbaterii s-au promovat și prezentat cele mai importante programe de finanțare dedicate IMM-urilor la nivel regional și național precum PNRR, IMM Prod, Garant Construct, Start-up Nation, Programul de Microindustrializare, Electric UP dar și alte proiecte pentru IMM-uri în domeniul digitalizării, transformării digitale, specializare inteligentă sau internationalizare.

“Suntem la al 6-lea eveniment din seria Invest In în care vorbim despre fondurile europene și exact cum s-a întâmplat și la celelalte evenimente, interesul antreprenorilor pentru acest subiect este ridicat. Pentru finanțări este o perioadă dificilă pe care noi, la CNIPMMR o tratăm cu responsabilitate și profesionalism. Am 3 vești pentru antreprenorii prezenți astăzi:

 1. S-a lansat oficial măsura 4.1.1 o măsură extrem de așteptată de mediul de afaceri ce va avea 2 compenente, una care se referă la sectorul educației, sănătății și asistenței sociale și una ce va acoperi domenii vaste de activitate de la industrie, comerț sau turism,
 2. Pentru a exista un echilibru în regiune, va fi înființată o reprezentanță FNGCIMM și în Slatina
 3. Programele de garantare pe care antreprenorii le cunosc deja, vor avea continuitate și vor trece pe cadrul Ucraina“, Florin Jianu, președinte CNIPMMR.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img

postări recente:

spot_img
7,595FaniÎmi place
123AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

recomandate:

spot_img

Evenimente:

spot_img