duminică, martie 26, 2023
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiFaci angajari? Trend-Jobs.ro iti ofera un anunt de angajare gratuit

Faci angajari? Trend-Jobs.ro iti ofera un anunt de angajare gratuit

Esti in cautarea unui angajat pentru una dintre pozitiile disponibile din compania ta? Publica gratuit un anunt de angajare pe noua platforma de recrutare Trend-Jobs.ro. Cu ocazia lansarii, Trend-Jobs.ro le ofera companiilor posibilitatea de a posta gratuit un anunt de angajare sau sa achizitioneze un pachet cu reducere.

Publica anuntul tau de angajare simplu, rapid si gratuit. Nu trebuie decat sa iti creezi un cont de Angajator pe platforma Trend-Jobs.ro, sa alegi un pachetul Basic (contine publicarea unui anunt) si sa publici oferta de angajare folosind codul de reducere 4FXK42KM in valoare de 100 de lei.

Codul iti ofera o reducere de 100 de lei, valoare care acopera pretul unui anunt. Daca esti interesat de un alt pachet, poti folosi codul pentru a obtine o reducere la un pachet mai mare. Oferta e valabila pana pe 20 martie 2021. Asadar, daca faci angajari, intra acum pe Trend-Jobs.ro si publica anuntul tau.

Pentru ce sa optez? Un singur anunt sau un pachet complex?

Pe site vei vedea toate pachetele disponibile si vei putea alege varianta cea mai potrivita pentru tine.

Daca vrei sa testezi platforma si nu faci angajari in mod frecvent, iti e suficient un singur anunt. Si il vei primi gratuit folosind codul mentionat mai sus.

Daca faci angajari in mod constant si deschizi frecvent pozitii noi, poti folosi codul pentru a obtine o reducere la un pachet mai mare.

Alege pachetul potrivit in functie de nevoile companiei, de frecventa cu care faci angajari si in functie de bugetul disponibil.

Despre platforma de recrutare Trend-Jobs.ro

Platforma pune in legatura companiile angajatoare cu aplicantii aflati in cautarea unui loc de munca.

Pe Trend-Jobs.ro vei putea folosi si un filtru personalizat de cautare, pe care il imbunatatim continuu, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune rezultate.

Angajatorii pot alege unul dintre pachetele de anunturi care se potriveste cel mai bine cu frecventa angajarilor si cu bugetul alocat.

Candidatilor li se ofera posibilitatea de a-si crea mai multe CV-uri, pentru a putea aplica folosind CV-ul potrivit pentru pozitia la care aplica.

Candidatii si si angajatorii pot comunica simplu si rapid prin intermediul formularelor de contact din cadrul platformei.

De asemenea, atat angajatorii, cat si aplicantii primesc notificari si mesaje atunci cand aplicatii trimit un CV sau cand angajatorul le respinge sau le accepta aplicatia.

Intra pe site si vezi de ce alte facilitati poti beneficia. Iar daca esti angajator, intra acum pe Trend-Jobs.ro, creeaza-ti un cont si posteaza primul tau anunt

de angajare. Nu uita sa folosesti codul de reducere 4FXK42KM, pentru a beneficia de un anunt gratuit sau o reducere la orice pachet de postare anunturi de angajare de pe site.


Anunt curs: „VOCEA TA AUTENTICĂ” 8 workshop-uri de Public Speaking pe...

VOCEA TA AUTENTICĂ Vă invit la o serie de 8 workshop-uri săptămânale ce vă vor transforma radical în bine modul în care comunicați în...

Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene

BCR în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani organizează conferința - Dezvoltă afaceri inteligente cu finanțări europene, ce va avea loc miercuri, 5...

CCIB, partener la Salonul Nautic Internațional București

În perioada 30 martie – 2 aprilie, la Hala Laminor din Capitală (Bd. Basarabia nr. 256), va avea loc cea de a XIII-a ediție...

Expoziția 1907. NOI VREM PĂMÂNT 28 martie – 14 mai 2023,...

Muzeul Național al Țăranului Român vă așteaptă marți, 28 martie 2023, de la ora 18.00, la Sala Tancred Bănățeanu, la vernisajul expoziției 1907. Noi...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,751FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img