sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaDezvoltarea României prin educație și antreprenoriat

Dezvoltarea României prin educație și antreprenoriat

Comisia pentru învățământ, Camera Deputaților, Comisia pentru învățământ, tineret și sport, Senat și Revista Patronatului Român anunță organizarea Conferinței cu tema: „Dezvoltarea României prin educație și antreprenoriat”, ce va avea loc pe 1 februarie 2022, în format hibrid  (sala de conferințe a Comisiei pentru învățământ, Camera Deputaților și online: sesiune ZOOM).

La eveniment se așteaptă participarea unui număr însemnat de parlamentari, membrii ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului universitar și ai comunităților locale, reprezentanți ai organizațiilor patronale, consultanți și antreprenori.

În cadrul conferinței se vor dezbate teme ce vor pune în evidență necesitatea dezvoltării educației antreprenoriale, a învățământului dual, a antreprenoriatului românesc, privite ca un motor puternic și eficient al dezvoltării României.

Evenimentul va fi transmis live online atât pe pagina Parlamentului României, cât și pe pagina de social-media și canalul de youtube Revista Patronatului Român.

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/dezvoltarea-romaniei-prin-educatie-si-antreprenoriat/


Cezar Iulian Armasu
Director Revista Patronatului Roman, Director general C.P.ESG.R.

Impactul AI în transformarea de business și educația de afaceri

Centrul de Limbi Străine A_BEST și Revista Patronatului Român propun mediului de afaceri un nou format de eveniment business integrat în proiectul de comunicare...

Smart chess for smart business

În șah te familiarizezi și exersezi concepte de strategie și tactică – concepte ce au apărut și s-au dezvoltat în arta războiului. În afaceri se...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,930FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro