vineri, martie 1, 2024
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaDezbateri pe probleme de interes general la CCINA Constanța

Dezbateri pe probleme de interes general la CCINA Constanța

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a găzduit ieri, 24 mai, o dezbatere pe probleme de interes general. Ruxandra Serescu, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, a fost gazda întâlnirii, primind vizita oficială a delegației Comisiei pentru Transport și Turism din Parlamentul European și a Comisiei pentru transporturi și infrastructură și cea pentru antreprenoriat și turism din Senatul României. La dezbatere a participat din partea Primăriei Constanța, dl. Ionuț Rusu, în calitate de Viceprimar, dl. Manfred Seitz în calitate de director general al Comisiei Dunării precum și reprezentanți ai operatorilor portuari.

În cadrul întâlnirii au fost punctate demersurile necesare în vederea obținerii de fonduri nerambursabile pentru infrastructură, rețea feroviară, transport fluvial și dezvoltare a turismului, toți cei prezenți confirmând poziția și importanța strategică a județului Constanța, prin prisma portului, pentru întreaga țară, dar și potențialul turismului neexploatat la adevarata valoare.

Dezbaterile au conchis cu necesitatea conlucrării între autoritățile statului, la nivel local și central cu reprezentanții mediului de afaceri, pentru atragerea de fonduri de la Comisia Europeană.

Întâlnirea dintre reprezentantii SME-united și Enrico Letta

7 februarie 2024, a.c, a avut loc o întâlnire extraordinară a boardului SME-united și Enrico Letta, raportor pentru piața comună internă. Intalnirea a avut ca...

Vizită de lucru a ambasadorului Republicii Islamice Iran la CCIB

E.S. dr. Seyed Hossein Sadat Meidani, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Islamice Iran în țara noastră, a efectuat o vizită de lucru la...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro