miercuri, octombrie 4, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaDBC Endless Summer Networking Party

DBC Endless Summer Networking Party

Dynamic Business Connections, o comunitate de business din București,  va organiza în data de 20 iunie 2022 petrecerea de vara intitulata DBC Endless Summer Networking Party la Trattoria della Nonna Garden, începând cu ora 18:00.

DBC își propune să reunească la acest eveniment de networking peste 50 de antreprenori și să creeze cadrul potrivit pentru solidarizarea relațiilor și a conexiunilor profesionale. Evenimentul este foarte bine structurat și gândit astfel încât participanții să aibă un timp de cunoaștere îmbinat cu relaxarea și voia bună. Vor avea loc momente artistice realizate de violonista Graziella Official și Robert Sax iar o cabină Photo Booth va fi prezentă pe toata durata evenimentului. Mădălina Samoila va fi invitatul special care ne va face o mică introducere în networking.

Această petrecere nu ar putea avea loc fără partenerii noștri cărora le mulțumim din inimă pentru susținere: Trattoria della Nonna Garden, Băcănia Cote,  Finaqua,  Tucano Coffee Madagascar,  Senzoria,  Corina Geancă și  Urban Mom Studio.

#endlesssummer #networkingevent #dynamicevent2022

Despre DBC

Dynamic Business Connections este un club privat dedicat profesioniștilor, antreprenorilor și oamenilor de afaceri. Avem o pasiune de a ne ajuta membrii să reușească să-și atingă obiectivele atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Credem în puterea relațiilor de a ne îndeplini obiectivele.

Modelul nostru este unul simplu: oamenilor le place să facă afaceri cu oameni pe care îi cunosc, îi plac și în care au încredere. Organizarea mai multor evenimente, atât mari cât și mici, oferirea de recomandări și facilitarea prezentărilor in format fizic diferențiază DBC de alte asociații tipice de rețea.

www.dynamic-connections.eu

facebook: DynamicBusinessConnections2020
instagram: dynamicconnections


Camera bucureșteană reia tradiția organizării Topurilor de sector

După 14 ani, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) reia tradiția organizării etapei pe sector a Topului firmelor din Capitală. Astfel,...

Crește-ți vânzările cu 30%!

Majoritatea antreprenorilor și oamenilor de marketing fac promovare multi-channel. Adică promovare pe mai multe canale precum Facebook, Instagram, TikTok, Blog, ADS și Campanii de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,827FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente