marți, iunie 25, 2024
AcasăPatronate, AsociatiiCursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala

Patronatul Roman anunta demararea programului de formare profesionala.
Cu accent pe dezvoltarea aptitudinilor si abilitatilor de business, pe formarea personalului de top si middle management, programul este adresat atat membrilor cat si companiilor, organizatiilor ce investesc in dezvoltarea resurselor umane ca un factor determinant in identificarea solutiilor optime de depasire a dificultatilor generate de actuala criza medicala, ca un instrument generator de profit, performanta si excelenta in afaceri.

Estimam ca primele cursuri vor fi lansate pe piata la jumatatea lunii octombrie 2020.
Vom implementa cursuri organizate intern si vom colabora si promova oferta de formare profesionala a organizatiilor si institutiilor partenere.


parteneri Patronatul Roman:


Membrii interesati sa contribuie la configurarea continutului programului de formare profesionala a Patronatului Roman sunt rugati sa ne contacteze, sa ne trimita sugestiile lor cu privire la orice aspect apreciaza oportun, cum ar fi, fara a se limita la: tipul de cursuri de interes, tematica, sugestii firme si furnizori de cursuri formare profesionala, zilele si orele cele mai potrivite pentru organizarea cursurilor, profesori, lectori si traineri recomandati.

Articolul precedent
Articolul următor

Conferința “IMM ROMANIA”- Mediul Antreprenorial și perspectivele dialogului social”

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat astăzi, 9 mai 2024, împreună cu PIMM Galați primul eveniment regional din Sud Estul României sub...

CNIPMMR își exprimă îngrijorarea față de scăderea investițiilor în inovare ale...

Conform ultimelor date statistice publicate de Institutul Național de Statistică (INS) cu privire la situația întreprinderilor inovatoare din România, ponderea întreprinderilor care au introdus...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,923FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro