vineri, martie 1, 2024
AcasăPatronate, AsociatiiCursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala

Patronatul Roman anunta demararea programului de formare profesionala.
Cu accent pe dezvoltarea aptitudinilor si abilitatilor de business, pe formarea personalului de top si middle management, programul este adresat atat membrilor cat si companiilor, organizatiilor ce investesc in dezvoltarea resurselor umane ca un factor determinant in identificarea solutiilor optime de depasire a dificultatilor generate de actuala criza medicala, ca un instrument generator de profit, performanta si excelenta in afaceri.

Estimam ca primele cursuri vor fi lansate pe piata la jumatatea lunii octombrie 2020.
Vom implementa cursuri organizate intern si vom colabora si promova oferta de formare profesionala a organizatiilor si institutiilor partenere.


parteneri Patronatul Roman:


Membrii interesati sa contribuie la configurarea continutului programului de formare profesionala a Patronatului Roman sunt rugati sa ne contacteze, sa ne trimita sugestiile lor cu privire la orice aspect apreciaza oportun, cum ar fi, fara a se limita la: tipul de cursuri de interes, tematica, sugestii firme si furnizori de cursuri formare profesionala, zilele si orele cele mai potrivite pentru organizarea cursurilor, profesori, lectori si traineri recomandati.

Articolul precedent
Articolul următor

Întâlnirea dintre reprezentantii SME-united și Enrico Letta

7 februarie 2024, a.c, a avut loc o întâlnire extraordinară a boardului SME-united și Enrico Letta, raportor pentru piața comună internă. Intalnirea a avut ca...

Vizită de lucru a ambasadorului Republicii Islamice Iran la CCIB

E.S. dr. Seyed Hossein Sadat Meidani, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Islamice Iran în țara noastră, a efectuat o vizită de lucru la...
spot_img
spot_img
spot_img

video

Secretul banilor

Atelier de comunicare

spot_img
7,827FaniÎmi place
290AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro