joi, iulie 18, 2024
AcasăREVISTA ONLINEAnunturiCURS IFS ESG Check, în data de 19 – 20 Februarie

CURS IFS ESG Check, în data de 19 – 20 Februarie

Ai nevoie de certificare sau recertificare? Atunci înscrie-te chiar acum la cursul nostru dedicat IFS ESG Check și află informațiile despre noua versiune a standardului.

De ce să te înscrii? Cursurile pe care le organizăm îți vor oferi posibilitatea de a te familiariza cu noile cerințe și cu modificările apărute. De asemenea, la finalul cursului îți vom elibera o diplomă IFS Academy/ IFS Training Center. 

Pentru cine este ESG? Orice companie are datoria de se alinia la principiile de dezvoltare sustenabilă. Iar IFS a venit cu o soluție potrivită, prin crearea acestui instrument de autoevaluare şi evaluare independentǎ în vederea stabilirii gradului în care o companie este deja pregatită sau adoptă principii ESG. 

Nu rata înscrierea la cursul IFS ESG Check din semestrul I 2024!
Înscrie-te aici: office@inaq.ro

IFS ESG Check – cel mai nou instrument de autoevaluare și evaluare a pregătirii pentru ESG

Este esențial de subliniat faptul că ESG nu este doar în sarcina marilor companii. De aceea, instrumentul IFS ESG Check permite tuturor companiilor, și celor mici și mijlocii, să demareze procesul de aliniere la principiile și modul de operare sustenabile.

ESG – environmental, social and governance – sau mai simplu, dezvoltare sustenabilă – axată pe transparență, reducerea poluării, crearea unui cadru de dezvoltare sănătos pentru planetă și toți locuitorii acesteia.


  • Tags / Etichete / rubrici:
  • ESG

CADRUL DE GUVERNANŢĂ CORPORATIVĂ ÎN CONTEXTUL IMPLEMENTĂRII CERINŢELOR ESG

Curs organizat de Institutul Bancar Roman DESCRIERE: Cursul are în vedere detalierea cerinţelor de guvernanţă corporativă specifice cadrului ESG, cu accent pe evidenţierea structurilor care trebuie...

Guvernul a adoptat astăzi trei acte normative legate de SGR, Rabla...

La propunerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Guvernul a adoptat mai multe modificări legislative legate de Sistemul Garanție-Returnare, Rabla pentru utilaje agricole (Programul de...
spot_img
spot_img
spot_img

video

spot_img
7,919FaniÎmi place
412AbonațiAbonați-vă
spot_img

Abonează-te la newsletter

spot_img

evenimente

george.bcr.ro