marți, martie 21, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaComunitatea PWN România și-a dublat numărul de membre în ultimul an

Comunitatea PWN România și-a dublat numărul de membre în ultimul an

București, 30 ianuarie 2023 | Comunitatea Professional Women’s Network România a crescut organic încă de la înființarea asociației din toamna anului 2011, reunind membre aflate în poziții de management sau antreprenoare dintr-o vastă gamă de industrii. În ultimul an,  odată cu adoptarea de către Consiliul Director a noii strategii și a unui plan concret de acțiune, comunitatea a atins un nou record, reușind să își dubleze numărul de membre și să intre astfel în primele trei  asociații ca mărime din cadrul PWN Global.

Astfel, asociația aduce laolaltă astăzi peste 300 de membre, precum și o comunitate de parteneri, susținători și sponsori aflată în plină expansiune. Această creștere rapidă se datorează atât evoluției programelor dezvoltate de PWN România pe cei trei piloni ai săi, precum și efortului susținut al membrelor din Consiliul Director de promovare a valorilor și beneficiilor apartenenței la comunitate.

Suntem bucuroase, mândre și extrem de recunoscătoare pentru încrederea cu care membrele noastre ne-au investit în ultimul an. Pentru noi este, în primul rând, un semn că suntem pe drumul cel bun, iar călătoria noastră a punctat câteva pietre de hotar importante. Totodată, este o motivație puternică să ne intensificăm eforturile către noi categorii de public și în direcții noi de acțiune, astfel încât să oferim un spectru cât mai larg de beneficii membrelor comunității. Am lucrat mult în direcția calibrării programelor noastre astfel încât să răspundem cât mai bine la așteptările și nevoilor membrelor și să extindem cât mai mult plaja de adresabilitate a inițiativelor pe care le dezvoltăm. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în demersurile de construire a unei comunități relevante, cu impact social și cu vizibilitate ridicată la nivel național. Continuăm cu determinare pe acest drum, cu recunoștință pentru ce am realizat până acum, dar și cu vise îndrăznețe pentru viitor.” – Ileana Botez – Președinte PWN România.

Suntem determinate să consolidăm comunitatea PWN România, atât prin sporirea numărului de membre, cât și prin finisarea experienței de membre astfel încât ea să se plieze perfect pe profilul fiecărei doamne din comunitate și să îi ofere instrumentele și susținerea de care are nevoie pentru a se dezvolta profesional în direcția în care își dorește. Astfel, pe lângă actualizarea continuă a programelor noastre, facem eforturi susținute și în direcția construirii cât mai multor punți de comunicare directă cu membrele pentru a afla feed-back-ul lor.” – Monica Eugeniu, VP Membre PWN România.

***   ***   ***

PWN România este o asociație non-guvernamentală, non-profit, bazată pe voluntariat, a cărei misiune este sprijinirea ascensiunii femeilor în poziții de leadership în vederea accelerării echilibrului de gen în structurile de conducere. Comunitatea PWN România reunește peste 300 de membre aflate în poziții de management sau antreprenoare în peste 20 de industrii.

Printre obiectivele PWN România se regăsesc dezvoltarea potențialului profesional al femeilor, susținerea antreprenoarelor și a aspirantelor către antreprenoriat și împuternicirea economică a femeilor, egalitatea de șanse și diversitatea în structurile de conducere ale companiilor.

Principalii piloni ai PWN România includ un pilon de Mentorat dedicat femeilor la începutul carierei sau in poziții de mid-management, program aflat la a 9a ediție, unul de Antreprenoriat, cu programul de educație antreprenorială „Trusa pentru Antreprenoare” într-un nou format din 2022, structurate pe 3 niveluri, Trusa start-up, Trusa scale-up și Trusa unicorn, la a 8a ediție, precum și un pilon denumit „Femei în Consilii de Administrație”, ce a dezvoltat 4 programe sub egida  „Academiei Women on Boards” și 2 programe de Mentorat pentru Femei în Consilii de Administrație – programe unice care oferă femeilor de carieră o pregătire structurată pentru accesarea unei poziții în consiliile de administrație. În scopul promovării membrelor cu realizări de excepție, dar și de a aduce în fața comunității personalități cu experiență valoroasă în domenii relevante, pilonul de comunicare a dezvoltat o emisiune bisăptămânală – PWN Live Talks, transmisă live pe toate canalele noastre de social-media, aflată în prezent la cel de-al treilea sezon.

Înființată în 2011, PWN România este parte a PWN Global, o rețea în care se dezvoltă în ritm alert, depășind peste 3.500 de membre și voluntari în peste 30 de orașe din lume.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://pwnromania.net/, https://www.facebook.com/PWNRomania/ și https://www.linkedin.com/company/pwn-romania/


Consolidarea sistemului energetic național: MIPE lansează în consultare publică capitolul REPowerEU,...

Situația geo-politică și economică a Uniunii Europene și, în particular a regiunii României, s-a schimbat substanțial de la momentul adoptării Planului Național de Redresare...

Industria HORECA se prezintă!

După o pauză de 2 ani, Salonul de Dotări Hoteliere Mobilier, Alimentație Publică și Oferte Turistice revine la Pavilionul Expozitional Mamaia, în perioada 23 -...

Drumul hârtiei – din păduri responsabil gestionate, până pe rafturile magazinelor

Când aleg un produs din hârtie de pe rafturile supermarketurilor, mulți clienți nu bănuiesc ce drum lung au avut de străbătut unele produse, prin...

Comunicat privind poziția Asociației Comunitatea Armână din România

Asociația Comunitatea Armână din România, luând act de manifestările în pregătire la București pentru cinstirea memoriei clericului ortodox armân Papa Lambru Balamace, la 109 ani...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,749FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img