sâmbătă, iunie 3, 2023
AcasăREVISTA ONLINEComunicate de presaCOMUNICAT DE PRESĂ NR 587/12.05.20

COMUNICAT DE PRESĂ NR 587/12.05.20

Transportul rutier al elevilor este atât de GRATUIT, încât nu îl plătește nimeni

Federația Operatorilor Români de Transport a atras atenția, în nenumărate rânduri Guvernului României, asupra faptului că sumele aferente transportului gratuit al elevilor, nu vor fi decontate de către CJ-uri, respectiv de către școli.

În momentul de față, restanțele plăților către transportatori se ridică la nivelul milioanelor de lei.

Sunt județe care nici pentru luna Septembrie a anului trecut nu au efectuat aceste plăți către transportatori, iar efectele sunt devastatoare pentru majoritatea acestora, într-un context și așa extrem de dificil.

Motivele invocate de autorități, pentru a evita plățile, sunt cele clasice: lipsă buget și/sau interpretarea actelor normative incidente.

Legea proastă și lipsa de responsabilitate a autoritățiilor centrale și locale vor conduce, cel mai probabil la sistarea aplicării gratuității la transportul rutier al elevilor școlarizați în altă localitate decât cea de domiciliu.

Biroul de presă
0729 218 111


FEDERAȚIA OPERATORILOR ROMÂNI DE TRANSPORT- F.O.R.T. – este cea mai mare federație patronală din România, întrunind din primul an de activitate și până în prezent, un număr de peste 4000 de societăți comerciale din domeniile de transport rutier de mărfuri și pasageri, aerian, activități conexe, formare profesională, service-uri specializate, tractări auto, școli de șoferi, taxi , închiriere și transport alternativ.

F.O.R.T. este membră fondatoare a Patronatului Național Român – P.N.R. și a Uniunii Internaționale a Transportatorilor Rutieri de Pasageri -I.P.R.U., reprezentând până in prezent companii cu un numar total de peste 50 000 de angajați.


Conferința Internaţională Tourism and Rural Space in National and International Context...

Conferențiar univ. dr. Cristina-Emanuela DASCĂLU, PhD, poetă, prozatoare, critic literar, artist plastic, realizator de emisiuni radio și TV, cadru didactic titular al Facultății de...

Aprobare Ordonanţă de Urgență pentru modificarea și completarea unor acte normative...

La propunerea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, a fost aprobată, în ședința de Guvern de astăzi, Ordonanța de Urgență cu privire la organizarea și...

🎥 Emisiunea „Arhitectura de ieri, de astăzi, de mâine” / Palatul...

🎥 Emisiunea "Arhitectura de ieri, de astăzi, de mâine" 📌 Palatul Suter Cuvinte cheie: https://www.youtube.com/watch?v=DxQKoGbiwvQ ”Povestea clădirii se duce în urmă cu mai bine de o sută de...

🎥 Capitalul Românesc 28 mai 2023

🎥 Capitalul Românesc 28 mai 2023 🎬 Producator: Revista Patronatului Român Cuvinte cheie: Bursa de Valori București, Studiu ING, Euroobligațiuni. https://www.youtube.com/watch?v=JP_p3PGNSUM 📌 Știri, Revista Presei / Retrospectiva săptămânii...
espressocafe.ro
nemira.ro
spot_img

video

spot_img
7,775FaniÎmi place
222AbonațiAbonați-vă

Abonează-te la newsletter

spot_img
spot_img

evenimente

spot_img

asociarii, patronate

spot_img